<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma jatkaa vahvaa kasvua – Miia Mäkinen nimitetty markkinointijohtajaksi

miia-makinen-nimitys

Ilkka-Yhtymään kuuluva B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy vahvistaa asemiaan valtakunnallisena B2B-markkinoinnin asiantuntijayrityksenä. Yritys panostaa jatkossa entistä enemmän omaan markkinointiinsa, ja on nimittänyt Myynninmaailman liiketoimintajohtajana toimineen Miia Mäkisen, KTM, yrityksen markkinointijohtajaksi 15.2.2021 alkaen.

Myynninmaailman kasvu oli viime vuonna koronapandemiasta huolimatta ennätyksellisen reipasta. Viime vuoden lopulla lisäkasvua toi myös yrityskauppa oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä, joka vahvisti Myynninmaailman asiantuntijataustaa ja asemaa erityisesti Pohjois-Suomessa.

”Vuonna 2020 saimme Miian johdolla, ja erinomaisen tiimin ansiosta, merkittäviä onnistumisia myös perinteisten alueidemme Oulun, Seinäjoen ja Tampereen sekä näitä ympäröivien maakuntien ulkopuolella. Kasvutavoitteemme ovat jatkossakin kovat. Aiomme kasvaa aidosti valtakunnalliseksi toimistoksi, mikä vaatii entistä isompia panostuksia omaan markkinointiin. Tavoitteenamme on olla B2B-markkinoinnin suunnannäyttäjä Suomessa, ja tässä Miian rooli on keskeinen”, sanoo Myynninmaailman toimitusjohtaja ja osakas Ville Orrenmaa.

”Olen luotsannut jo aiemmin Myynninmaailman omaa markkinointia. Nyt uudessa roolissani voin keskittyä kehittämään ja edistämään brändiämme entistä vahvemmin. Mikään toinen toimija ei palvele B2B-yrityksiä Suomessa tällaisella markkinoinnin ja viestinnän kattauksella. Jotta saamme kaikki palvelumme sekä myynninmaailmalaisten osaamisen ja asiantuntijuuden näkyviin, on meidän myös itse tehtävä tuloksellista, strategiastamme johdettua ja mitattavaa markkinointia”, sanoo Myynninmaailman uusi markkinointijohtaja Miia Mäkinen.

Myynninmaailman palvelutarjontaan kuuluvat tällä hetkellä muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot, visuaaliset ilmeet ja konseptit sekä graafiset materiaalit. Yritys on myös Hubspotin virallinen kumppani Suomessa.

”Olemme aina kehittäneet ja tukeneet voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamista. Alkuvuodesta liityimme markkinointiyhteisö IAB Finlandin jäseneksi. Jäsenyyden avulla kasvatamme edelleen asiantuntemustamme ja tuomme annin asiakkaidemme saataville. B2B-yritykset arvostavat tänä päivänä laadukasta, tavoitteellista markkinointia ja viestintää. Uskon vahvasti, että osaamisellemme on tulevaisuudesta entistäkin enemmän tarvetta, ja potentiaalia kasvuun riittää”, Mäkinen sanoo.

 

Lisätiedot: 

Miia Mäkinen

markkinointijohtaja, Myynninmaailma Oy

p. 044 973 9780

miia.makinen@myynninmaailma.fi

 

Ville Orrenmaa

toimitusjohtaja, Myynninmaailma Oy

p. 044 348 8087

ville.orrenmaa@myynninmaailma.fi

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä, sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot ja graafiset materiaalit. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa, mutta yritys toimii valtakunnallisesti. Myynninmaailma on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö ja osa pörssinoteerattua Ilkka-Yhtymää.

Avainsanat: myynninmaailmalaiset