<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi Art Director Juha Peräneva

MyMa-Blogi_JuhaP_1200x628

Kuka olet?

Olen Myynninmaailman uusin ArtDirector ja työskentelen Tampereen toimistollamme. Olen lähtöisin Kokkolasta ja kotiutunut Tampereelle parikymmentävuotta sitten. Vapaa-ajalla vietän aikaani sekä perheeni että liikunnallisten harrastusten parissa.

 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Kokemusta minulle on kertynyt markkinointiviestinnän parissa laidasta laitaan vuodesta 2003 lähtien. Ensimmäisen pitkän työsuhteeni aikana toimin inhouseAD:na vastaten yritysimagosta ja palveluiden kehittämisestä sekä B2B asiakkuuksista.

Minulta löytyy kokemusta graafisen tiimin vetämisestä sekä ohjauksesta ja olen toiminut myös freelancerina erilaisissa projekteissa. Olen työskennellyt vuodesta 2015 lähtien pääosin mainostoimistossa yritysilmeiden, verkkosivujen, printtimainonnan ja messuosastojen suunnittelun parissa. Uusimpana kiinnostuksen kohteena ja osaamisalueena minulla on videotuotanto.

 

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Myynninmaailmalla avautui hyvä mahdollisuus viedä omaa osaamista eteenpäin ja päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja sekä asiakkuuksia. Työstä mielenkiintoisen tekee myös laaja tehtäväkenttä ja vastuu. Työtehtävissä pääsen vapaasti käyttämään luovuuttani, suunnittelemaan ja haastamaan itseäni. Myynninmaailmalla on mukava ja ammattitaitoinen porukka ja hyvä meininki, joten täällä on senkin puolesta kiva työskennellä.

 

Mikä on ydinosaamistasi?

Pitkän kokemukseni myötä minullon kertynyt monipuolista osaamista niin digi- kuin printtipuoleltakin. Ydinosaamistani ovat yritysilmeet, B2B-markkinointiviestintädigiosaaminen sekä monipuolinen luova suunnittelu. Pidän haasteista ja pystyn käyttämään luovuutta pienilläkin eväillä. Minua kiinnostaa tunteiden, fiiliksen ja wow-efektin herättäminen sekä ensivaikutelman luominen.

 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Tuon pöytään pitkän kokemukseni erilaisten projektien parissa työskentelystä. Tavoitteenani on tehdä asiakkaan näköistä suunnittelua, jonka yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Pidän tärkeänä tutustua hyvin asiakkaaseen ja heidän liiketoimintaansa, jotta löydämme yhteisen sävelen ja saavutamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Suunnittelen visuaaliset ratkaisut perustellusti ja harkitustiTyössäni visuaalisuus ja sisältö kulkevat käsi kädessä.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Entisenä aktiiviurheilijana ja laskuvarjohyppääjänä aikani vierähtää nykyisin rauhallisemmin perheeni parissa ja satunnaisesti liikuntaa harrastaen. Välillä musisoin akustisen kitaran kanssa ja usein ajatukseni pyörivät jalkapallon sekä kaikenlaisen muun urheilun välissä.

 

Lisäksi, top 5 osaamisalueet listattuna:

  • Verkkosivujen suunnittelu
  • Yritysilmeet
  • Luovuus ja out of the box -ajattelu
  • B2B
  • Kokonaisvaltainen osaaminen visuaalisesta suunnittelusta

Avainsanat: myynninmaailmalaiset