<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Daniel Nickel

daniel_1200x628

Kuka olet?

Nimeni on Daniel Nickel, olen markkinoinnin asiantuntija ja työskentelen Seinäjoen Myynninmaailman pisteellä. Olen kotoisin Kokkolan seudulta ja Vaasaan olen asettunut asumaan muutama vuosi sitten opintojen perässä. Siinä välissä tuli asusteltua myös Jyväskylän suunnilla, mutta kaikki tiet vievät näköjään takaisin Pohjanmaalle.

Taustalta löytyy ammattikoulututkinto tieto- ja viestintäteknologiasta, mutta lopulta päädyin kouluttautumaan uudelle alalle. Opiskelen tätä nykyä Vaasan yliopistossa markkinointia ja sivuaineena tietojärjestelmiä. Koen, että olen löytänyt oikean alan itselleni, sillä digimarkkinointi sisältää hyvässä suhteessa kiinnostuksen kohteitani.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Oman yritystoiminnan kautta kokemusta löytyy niin digimarkkinoinnista, verkkosivujen toteutuksesta kuin myös graafisesta suunnittelusta. Olen tehnyt myös työtä asiakashankinnan puolella puhelinoperaattorilla.

Alaan kuuluvan työkokemuksen lisäksi olen työskennellyt niinkin eksoottisissa tehtävissä kuin liikenteenvalvojana sekä metsänharventamisen parissa.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Päädyin hakemaan Myynninmaailmalle, koska haluan olla mukana mainonnan taloudelliseen tehostamiseen keskittyvässä kasvuyrityksessä, jossa mainonnan tehostamiseen liittyvää osaamista todella arvostetaan. Myynninmaailma on myös alueensa merkittävimpiä toimijoita eli tässä mielessä päätös tuntui luonnolliselta. Vaikutti myös siltä, että henkilöstöä todella arvostetaan ja kasvumahdollisuuksia tarjotaan, eikä tämä mielikuva ei ole muuttunut töiden alettuakaan.

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on Googlen ja Facebookin mainonnan suunnittelu ja optimointi sekä kaikenlainen tekninen ongelmanratkaisu. Pyrin tekemään työni järjestelmällisesti ja keskittymään tuloksen kannalta merkittäviin yksityiskohtiin.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Rakennan järkevästi kohdennettuja kampanjoita ja pyrin viilaamaan tuloksen kannalta turhia kuluja asiakkaan digimarkkinoinnista. Pienistä puroista syntyy isoja virtoja ja vuosien saatossa säästöt voivat olla liiketoiminnan kannalta merkittäviä.

Mikä on työssäsi parasta?

Onnistunut digimarkkinoinnin yksityiskohtainen optimointi ja tähän liittyvä yhteistyön tekeminen asiakkaan kanssa. Asiakaskohtaamiset tekevät työstä henkilökohtaista ja kannustavat tekemään parhaansa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaalla tulee hävittyä shakissa ja kaahailtua autosimulaattoreilla. Yritän myös oppia välillä jotain uutta kuuntelemalla podcasteja ja äänikirjoja, vaikka useimmiten YouTube tai Netflix vie voiton.

Top 5 osaamisaluetta:

  • Digimainonta
  • Analytiikka
  • Mainonnan optimointi
  • Asiakkaan ymmärtäminen
  • Yleinen ongelmaratkaisu

Avainsanat: myynninmaailmalaiset