<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Juulia Mäkelä

Juulia_Mäkelä_1200x628[1244]Myynninmaailman digitiimi kasvoi entisestään, kun Juulia Mäkelä aloitti markkinoinnin asiantuntijan tehtävissä helmikuun alussa. Kuka Juulia on ja mitä hän on tehnyt aiemmin? Lue vastaukset Juulian kirjoittamasta esittelytekstistä.

Kuka olet?

Olen Juulia Mäkelä, 30-vuotias markkinoinnin asiantuntija. Olen kotoisin Valkeakoskelta ja tamperelainen olen ollut noin 7 vuotta. Asun vanhassa puutalossa poikaystäväni ja kahden kissan kanssa.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, luen ja käyn joogassa. Valehtelisin, jos väittäisin, etteivät leffat ja Netflix-sarjat kuulu millään tavalla elämääni. Rakastan matkustelua - suosikkikohteeni on Kaakkois-Aasia.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen pohjakoulutukseltani markkinoinnin merkonomi, ja minulla on useiden vuosien työkokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Vuonna 2011 lähdin opiskelemaan metsätalousinsinööriksi, ja työharjoittelun kautta pääsin töihin valtakunnalliseen metsäpalveluyritykseen. Viimeiset vuodet työskentelin yrityksen markkinointi- ja myyntiasiantuntijana vastaten markkinoinnista kokonaisuudessaan, aina markkinointisuunnitelmista ostopalveluihin ja käytännön toteutukseen saakka.

Työssäni kiinnostuin erityisesti digimarkkinoinnista ja sen monipuolisista mahdollisuuksista. Halusin oppia tekemään digimarkkinointia itse alusta alkaen, ja päädyinkin suorittamaan tuotekehityksen erikoisammattitutkinnon digimarkkinoinnista.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Opintojen aikana innostukseni digimarkkinointia kohtaan kasvoi ja aloin haaveilemaan työstä, jossa pystyisin keskittymään siihen täysin. Näin Myynninmaailman työpaikkailmoituksen ja palaset tuntuivat loksahtavan kohdilleen. Työtehtävät kuulostivat mielenkiintoisilta, ja yrityksen arvot sekä meininki kolahtivat.

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on markkinoinnin suunnittelu ja sisällöntuotanto, höystettynä juuri päivitetyllä digimarkkinoinnin osaamisella ja vahvalla myynnillisellä näkökulmalla. Minulla on kokemusta myös perinteisestä mainonnasta sekä nettisivuprojekteista.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Tutustun asiakkaaseen, hänen liiketoimintaansa ja tavoitteisiin perusteellisesti. Näin voin tarjota asiakkaalle sopivimmat ratkaisut myynnin kasvattamiseksi.

Olen aiemmin ollut itse markkinointipalveluiden ostaja, joten pystyn hyvin asettumaan asiakkaidemme asemaan. Haluan, että asiakkaiden on helppo lähestyä minua markkinointiin liittyvissä kysymyksissä.

Markkinoinnin tavoitteet lähtevät aina liikkeelle yrityksen liiketoimintastrategiasta. Tehtyjen toimenpiteiden teho pitää pystyä myös osoittamaan selkein luvuin. Digimarkkinoinnissa on se hienous, ettei tuloksia tarvitse arvailla, vaan ne ovat heti nähtävissä.

Mikä on työssäsi parasta?

Koska olen varsin tuore myynninmaailmalainen, on helpompi vastata siihen, millaisia odotuksia minulla on työtäni kohtaan. Odotan kovasti sitä, että pääsen osaksi Myynninmaailman osaavaa joukkoa ja saan kehittyä työssäni.

Työni etuna ovat monipuoliset ja kiinnostavat asiakasprojektit. On mielenkiintoista päästä tutustumaan eri toimialoihin markkinoinnin kautta sekä osallistumaan asiakkaiden myynnin kasvattamiseen.

Avainsanat: myynninmaailmalaiset