<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Jyrki Veijola

MyMa-Blogi_JyrkiV_1200x628

Kuka olet?

Olen Myynninmaailman uusin markkinoinnin asiantuntija ja työpisteeni sijaitsee Tampereen toimistollamme. Työtuntien ulkopuolella harrastan monipuolisesti liikuntaa aina kuntosalilla treenaamisesta koiran kanssa lenkkeilyyn. Erityisesti minua säväyttää maila- ja pallopelit: Padel, tennis, jalkapallo – you name it! Hikiliikunnan lisäksi vietän vapaa-aikaani myös kuuntelemalla musiikkia ja podcasteja sekä seuraamalla urheilua.

 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Siirryin Myynninmaailmalle finanssialalta, jossa työskentelin reilut 5 vuotta. Työkokemusta karttui muun muassa markkinoinnista sosiaalisessa mediassa, printti- ja digimainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta, markkinointi- ja asiakastilaisuuksien järjestämisestä, henkilöstön digiosaamisen kehittämisestä sekä järjestelmätukihenkilön ja asiakaspalvelun tehtävistä.

Markkinoinnista minulle kertyi kokemusta myös jo opiskeluaikana. Olen suorittanut liiketalouden tradenomitutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla. Koulutuksessa perustimme 18 hengen yrityksen, jossa olin sekä osakkaana että työntekijänä. Yrityksessämme toimenkuvaani kuului markkinoinnin, myynnin, graafisen suunnittelun ja tapahtumajärjestämisen työt.

 

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Hain Myynninmaailmalle töihin, koska halua haastaa itseäni ja kasvattaa osaamistani digimarkkinoinnin parissa. Erityisesti haluan syventää osaamistani digimainonnasta ja analytiikasta sekä päästä käpistelemään erilaisia digimainonnan työkaluja.

 

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani ovat mainonnan suunnittelu ja toteutus. Yrittäjähenkisenä tekijänä osaan asettaa itseni asiakkaan rooliin ja pyrin aina tuottamaan asiakkaalle parhaimmat tulokset tuottavaa markkinointia. Minulla on sekä visuaalista että analyyttista hahmotuskykyä, ja aikaisempi työkokemukseni sisällöntuotannosta ja graafisesta suunnittelusta antavat minulle hyvät eväät laadukkaan ja toimivan digimainonnan toteuttamiseen.

 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Perustelen lukujen avulla markkinointitoimenpiteiden konkreettiset hyödyt. Tämän pyrin ilmaisemaan asiakkaalle mahdollisimman käytännönläheisesti ilman niin sanottua koodikieltä. Markkinointiin laitetut eurot eivät ole pelkkä kuluerä asiakkaalle vaan ennemminkin sijoitus, joka tuo lisäarvoa esimerkiksi kasvavan myynnin muodossa. Tavoitteiden saavuttamisessa on avainasemassa hyvin optimoitu Google- ja somemainonta.

 

Mikä on työssäsi parasta?

On hienoa päästä työskentelemään erilaisten yritysasiakkaiden kanssa ja auttaa heitä kasvattamaan myyntiään. On myös hienoa olla etulinjassa vastaanottamassa viimeisin tieto digimainonnan jatkuvasti kehittyvästä kentästä, eri ohjelmista ja työkaluista sekä viedä uudet opit suoraan käytäntöön.

 

Lisäksi, top 5 osaamisalueet listattuna:

  • Digimainonta (Google & sosiaalinen media)
  • Analytiikka ja tuloksiin reagointi
  • Luovuus ja visuaalisuus
  • Eri toimialojen bisneksen ymmärtäminen
  • Ideointi ja sisällöntuotanto

Avainsanat: myynninmaailmalaiset