<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Saija Salo

Myynninmaailman asiantuntijatiimi vahvistui syyskuussa, kun Saija Salo aloitti markkinoinnin asiantuntijan tehtävissä. Kuka Saija on, mitä hän on tehnyt aiemmin ja mitkä ovat hänen top 5 -osaamisalueensa? Vastaukset löydät Saijan kirjoittamasta esittelystä.

saijaKuka olet?

Olen Saija Salo ja toimin markkinoinnin asiantuntijana Myynninmaailman Oulun toimipisteessä. Lähtökohtani markkinointityöhön ovat hieman erilaiset. Olen suurimman osan työelämääni viettänyt sosiaalialalla lasten ja nuorten parissa. Sosiaalialan vastapainoksi olen tehnyt nyt useamman vuoden myynti- ja markkinointityötä. Koulutukseltani olen liiketalouden merkonomi, sosionomi ja ammatillinen opettaja. 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen hypännyt digitaalisen markkinoinnin kelkkaan freelancerina. Olen tehnyt eri yrityksille googlemainontaa, sosiaalisen median mainontaa, uutiskirjeitä, myynnin automaatioita sekä sisällöntuotantoa. Kokemusta löytyy myös verkkokauppapuolesta sekä sovellusmarkkinoinnista.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Törmäsin työpaikkailmoitukseen ja jotenkin se tuntui heti sellaiselta paikalta johon halusin tarttua. Työtehtävät oli juuri niitä mitkä kuuluivat jo osaamisalaan ja missä halusi kehittyä lisää. Sekä plussana oli vielä samanhenkiset ihmiset.

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on Google-mainonta, sosiaalisen median mainonta eri kanavissa sekä sisällöntuotanto. Ydinosaamistani on myös ohjausosaaminen ja kouluttaminen.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Kasvatan asiakkaiden myyntiä pyrkimällä löytämään heidän yrityksen tärkeimmän viestin ja tuomaan sitä esille markkinoinnissa. On myös tärkeä löytää oikeat kanavat löytää asiakkaat ja pyrkiä mahdollisimman kustannustehokkaaseen markkinointiin.

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni on parasta monipuolisuus ja se, että pääsee konkreettisesti auttamaan asiakkaita kasvattamaan heidän liiketoimintojaan.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vietän paljon aikaani vapaa-ajalla perheeni kanssa ulkoillen ja harrastusten parissa. Olen innokas luonnossa liikkuja sekä tykkään myös viettää aikaa kirjojen parissa.

Lisäksi, top 5 osaamisalueet listattuna:

  • Googlemainonta
  • Sosiaalisen median mainonta
  • Sisällöntuotanto
  • Uutiskirjemarkkinointi
  • Ohjaus- ja koulutusosaaminen

 

Avainsanat: Myynninmaailmalaiset