<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi myyntipäällikkö Kimmo Arramies

Myynninmaailman myyntitiimi vahvistui, kun Kimmo Arramies aloitti myyntipäällikön tehtävissä. Kuka Kimmo on, mitä hän on tehnyt aiemmin? Vastaukset löydät Kimmon kirjoittamasta esittelystä.

MM_KIMMO_PRT-2

Kuka olet?

Olen Kimmo Arramies ja työskentelen myyntipäällikkönä Myynninmaailman Tampereen toimipisteessä. Minulla on ikää 44 vuotta ja asun perheeni kanssa Lempäälässä.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Minulla on yrittäjätausta lähes 20 vuoden ajalta graafisella alalla. Yrityksemme liiketoiminnan pääpaino oli perinteisen suoramarkkinoinnin toteutuksissa ja siinä opimme hyödyntämään monikanavaisesti analogisia sekä digitaalisia markkinointikanavia. Yrittäjäaikanani opin ymmärtämään pk-yrityksen liiketoimintaa eri näkökulmista tehden itse kaikkea mahdollista taloushallinnosta, markkinointiin, tuotantoon sekä myyntiin. Kaikesta tuosta on merkittävästi hyötyä myyntityössäni.

Ennen aloittamistani Myynninmaailmassa työskentelin yli neljä vuotta isossa markkinointipalvelualan yrityksessä, jossa myyntivastuullani oli myös isoja pörssiyhtiöiden markkinointiviestinnän toteutuksia digistä printtiin. Opin neljän vuoden aika paljon asioita varsinkin myyntityön suhteen sekä suurempien asiakaskokonaisuuksien hallinnoimisesta.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Halusin saada uusia haasteita, mutta kuitenkin jatkaa myynnin ja markkinointiasioiden parissa. Haluan oppia lisää varsinkin nykyteknologian tuomista mahdollisuuksista liiketoimintaan. Myynninmaailmassa on erittäin osaavia asiantuntijoita sekä palvelut sellaisia, joihin yritykset ovat vahvasti panostamassa. Lisäksi olin vakuuttunut Myynninmaailman voimakkaista kasvutavoitteista osana Ilkka-Yhtymän konsernia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Myynninmaailman palveluiden lisäksi erittäin laajan valikoiman palveluja esimerkiksi painotuotteista sosiaalisen median vaikuttajamarkkinointiin.

Mikä on ydinosaamistasi?

Konsultoida asiakasta erilaisten myynnin ja markkinoinnin tavoitteiden ja haasteidenkin suhteen. Autan ja sparraan asiakasta valitsemaan oikeat tavat toimia ja hoidamme tarvittavat toteutukset maaliin tavoitteiden mukaisesti.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Kaikki lähtee perehtymisestä sekä tavoitteiden asettamisesta. Myynin ja markkinoinnin tulee pelata samaa pelikirjaa. Uskallan olla myös kriittinen sparraaja asiakkaiden kanssa ja yhdessä haemme toimivimmat ratkaisut päästäksemme tavoitteisiin. Yksi onnistuneen myyntityön edellytyksistä on tuoda proaktiivisesti uusia ideoita sekä tapoja toimia asiakkaiden tietoon ja siihen haluan myös itse panostaa.

Mikä on työssäsi parasta?

Myyntityö on erittäin mielenkiintoista, monipuolista sekä palkitsevaa. Jokaisen asiakkaan liiketoiminta ja tapa toimia on erilainen, mikä vaatii myyjältä jatkuvaa opiskelua sekä perehtymistä voidakseen auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Paras palkinto on asiakkaan pääseminen tavoitteisiin ja keskinäisen luottamuksen saavuttaminen.

 

Avainsanat: myynninmaailmalaiset