<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi sisällöntuotannon asiantuntija Nina Pukero

Myynninmaailma Nina Pukero

Viestintätiimimme vahvistui entisestään, kun saimme napattua Tampereelle sisällöntuotannon asiantuntijan Nina Pukeron. Mutta kuka on Nina ja mitä hän on tehnyt aiemmin? Lue Ninan kirjoittama esittelyteksti ja tutustu tarkemmin uuteen tulokkaaseemme!

 

Kuka olet?

Olen viestintätiimin uusin tulokas ja työpöytäni sijaitsee Myynninmaailman Tampereen toimistolla. Vapaa-aikani vietän liikunta- ja kieliharrastuksien parissa sekä läheisteni kanssa. Viihdyn luonnossa ja kulutankin ahkerasti metsäpolkuja koirieni kanssa. Kaupunkiin minua vetävät erityisesti ruokaravintolat ja kulttuuritapahtumat.

 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Työkokemusta minulle on kertynyt niin markkinoinnista, myynnistä kuin asiakastyöstäkin. Aiemmassa työpaikassani toimin sosiaalisen median koordinaattorina ja vastasin sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, sisältöstrategiasta ja sisällöntuotannosta. Tuotin sisältöä myös kotisivuille ja uutiskirjeisiin, perehdyin hakukoneoptimointiin ja tein taittotyötä.

  

Olen valmistunut yliopistosta viestinnän koulutusohjelmasta ja kasvattanut osaamistani digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta eCommerce Pro -koulutusohjelmassa.

 

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Olin pitänyt Myynninmaailmaa silmällä jo jonkin aikaa ja lukenut heidän julkaisemia blogeja. Meitä yhdistää kiinnostus markkinoinnin automaatioon ja myyntiin digitaalisissa kanavissa ja ajatus työskentelystä osana asiantuntijajengiä alkoi kyteä mielessä. Eräänä toukokuisena päivänä päätin sitten lähettää Myynninmaailmaan avoimen hakemuksen ja täällä sitä nyt työskennellään! 

 

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani ovat monikanavainen sisällöntuotanto ja sosiaalisen median markkinointi sekä näistä saatujen tuloksien mittaaminen. Työpöydältäni lähtee uutiskirjeet sähköpostiin, artikkelit ja muut tekstit kotisivuille ja mainoksiin. Sosiaaliseen mediaan tuotan koko paketin, aina strategiasta postauksien tekemiseen ja mainontaan sekä kaikista näistä saatujen tuloksien mittaamiseen. Viestintä ja markkinointi digitaalisissa kanavissa kiinnostavat minua juuri niiden tarkan mitattavuuden vuoksi.  

 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Olen myyntiorientoitunut kirjoittaja ja tekstini rakennan myyntiargumenttien ympärille. Tavoitteenani on tuottaa sellaista sisältöä, joka palvelee sekä lukijaansa että asiakasyritystäni pyrkimyksissään. Digitaalisissa viestintä- ja markkinointikanavissa pystyn koko ajan seuraamaan, kuinka paljon tuottamani teksti on tavoittanut ihmisiä tai kuinka paljon tekemäni mainos on tuonut kauppaa tai liikennettä asiakkaan kotisivuille. Mittareista saadun datan avulla pystyn optimoimaan työtäni niin, että sillä saavutetaan paras mahdollinen hyöty asiakkaalle. 

 

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni on tosi monta hyvää puolta, joita en pysty laittamaan paremmuusjärjestykseen. Innostavimpia seikkoja ovat onnistumiset asiakastöissä ja asiakkaiden myynnin tai näkyvyyden kasvattaminen, työtehtävien monipuolisuus ja se, että koko ajan pääsee oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattitaitoa. Kun työpäivät koostuvat monista mielenkiintoisista tehtävistä ja saa työskennellä kivojen kollegojen kanssa, tulee työstä tosi kiva fiilis, mikä kantaa läpi koko päivän. Tämä on ehdottomasti yksi työni parhaista puolista Myynninmaailmassa.  

Avainsanat: myynninmaailmalaiset