<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oletko sinä uusi myyntipäällikkömme?

myyntipaallikko_sjk_vaasa_1200x628 copy

Kasvumme jatkuu ja nyt etsimme myyntipäällikköä Seinäjoelle tai Vaasaan!

Millaista olisi työskennellä myyntipäällikkönä Myynninmaailmalla? Me kysyimme, myyntijohtajamme Kati Viikilä vastasi!

Haet tiimiisi myyntipäällikköä. Mitkä ovat myyntipäällikön tärkeimmät tehtävät?

Tehtävässä työaika jakaantuu uusasiakashankinnan ja nykyisten asiakkaidemme asiakassuhteen hoidon välillä noin puoliksi. Asiakkaamme ovat kasvuhaluisia yrityksiä, ja myyntipäällikön tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään oikeat ratkaisut kasvuun. Asiakkaan ongelman kartoittamisessa ja tälle juuri oikean ratkaisun ja avun löytämisessä on tämän tehtävän suola.

Täytyykö myyntipäällikön siis olla myös markkinoinnin asiantuntija?

Ei tarvitse -  meillä on talo täynnä Suomen kovimpia B2B-markkinoinnin ammattilaisia, joiden kanssa töitä pääsee tekemään yhdessä ja joilta pääsee oppimaan. Alkuvaiheessa on kuitenkin hyvä olla hallussa markkinoinnin perusperiaatteet. Siitä on hyötyä, että myyntipäällikkö esimerkiksi tuntee somekanavien, hakukoneiden tai vaikkapa verkkosivujen merkityksen markkinoinnissa ja osaa perustella niiden tärkeyden asiakkaillemme.

Meillä myyntipäällikkö opetetaan ja perehdytetään modernin markkinoinnin saloihin. Vaikkei tehtävään hakevan tarvitsekaan olla vielä markkinoinnin asiantuntija, hänestä kyllä kasvaa sellainen.

Kerro vähän lisää siitä, mitä tässä tehtävässä oppii ja millaiseen rooliin tehtävässä voi kasvaa?

Ensinnäkin tehtävään saa todella kattavan ja hyvän perehdytyksen. Sen aikana asiantuntijamme kouluttavat myyntipäällikköä eri mainonnan kanavista, yrityksemme prosesseista ja toimintatavoista sekä tottakai meidän palvelutarjonnastamme.

Ja sitten, kun hommiin ja arkeen pääsee käsiksi, tehtävässä kehittyy varmasti jatkuvasti. Myyntipäällikkö kehittyy työssään koko ajan monipuolisemmaksi myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Liiketoiminta- ja toimialaosaaminen kasvaa joka päivä, kun pääset syventymään asiakkaidemme bisneksiin.

Osana meidän myyntitiimiä pysyy kartalla uusimmista myynnin tuulista - meillä opitaan ja kouluttaudutaan koko tiimin voimin jatkuvasti.

Ja kattoa kehittymiselle ei Myynninmaailmalla ole. Me olemme kasvuyritys, jossa jokaiselle on oma ja tärkeä roolinsa. Mahdollisuuksia kehittymiseen ja etenemiseen on meillä aivan varmasti.

Mitä tehtävänkuvassa kerrottu osittainen etätyömahdollisuus tai mahdollisuus työskennellä joko Seinäjoella tai Vaasassa tarkoittaa?

Tehtävä on avoin sekä Vaasaan, että Seinäjoelle. Seinäjoella työskentelypaikkana on Myynninmaailman oma toimisto. Vaasassa meillä Myynninmaailmalla ei ole vielä omaa toimistoa, mutta koska Myynninmaailma on osa Ilkka-Yhtymään kuuluvaa I-Media Oy:tä, on myyntipäälliköllä mahdollisuus työskennellä Vaasassa Ilkka-Yhtymän toimitiloissa.

Iso osa työstä on mahdollista hoitaa myös etänä. Vaasasta tai etänä työskennellessä on kuitenkin tärkeää se, että pääsee säännöllisesti käymään meidän Myynninmaailman omalla toimistolla Seinäjoella.

Minkä sinä uskoisit olevan työssä eniten motivoivaa?

Motivaatiota ja onnistumisen tunteita tuo se, kun näkee miten asiakkaiden liiketoiminta ja bisnes kasvaa meidän avullamme. On aivan todella motivoivaa nähdä meidän kanssa tehdyn yhteistyön hyödyt asiakkaillemme. Oikeiden ratkaisujen löytyminen ja meidän hyvin tehty työ luo asiakkaillemme kasvua. Kasvu mahdollistaa esimerkiksi toiminnan laajentamisen ja uusien työntekijöiden palkkaamisen. Tällaisten onnistumisten näkeminen on parasta tässä työssä.

Kerro vielä tiimistä, jossa tuleva myyntipäällikkö työskentelee. Millaista työarki Myynninmaailmalla on?

Me olemme ihan oikeasti joukkue! Meidän tiimissä jokainen auttaa toista. Onnistumiset tehdään yhdessä ja epäonnistumiset kestetään myös yhdessä. Joissain yrityksissä myyntitiimin jäsenet kilpailevat keskenään - meillä tällaista kilpailuasetelmaa ei ole. Tiimi auttaa toinen toistaan. Me kouluttaudumme koko ajan yhdessä, jaamme parhaita käytäntöjä ja oppeja yhdessä sekä ylipäätänsä teemme töitä yhtenä porukkana. Tähän joukkueeseen on helppo tulla ja täällä on ihan aidosti kiva olla töissä!

Miten myyntipäällikön avoimeen tehtävään voi hakea?

Tarkempi tehtävänkuvaus sekä hakulomake löytyy täältä.
Hakuaikaa tehtävään on tammikuulle saakka, mutta aloitamme haastattelut heti ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. Jos paikka siis yhtään kiinnostaa, niin laita hakemus tulemaan heti!

Ja minulta voi aina kysyä tehtävästä lisätietoja, kerron siitä tosi mielelläni lisää. Tottakai kenelle tahansa meidän myyntitiimistä voi myös soittaa ja kysyä tehtävästä - he ovat varmasti parhaita kertomaan siitä, millaista meillä on olla töissä!

Avainsanat: myynninmaailmalaiset, rekry, avoin työpaikka