<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Harjoittelijana Myynninmaailmalla

Elokuun alussa Myynninmaailman Tampereen toimistoon asteli uusi harjoittelija. Se olen minä, Emma. Harjoitteluni on pian puolivälissä, niinpä kerron tämänastisista kokemuksistani ja oppimistani asioista. Alkuun kuitenkin pieni esittely kuka oikeastaan olen.


Kuka olenEmma Ivalo_m

Olen Emma Ivalo, Myynninmaailman tuore harjoittelija. Olen päässyt mukaan Myynninmaailman digitiimiin. Rakastan visuaalisesti kauniita asioita ja nautin ryhmässä työskentelystä. Minua kiinnostavat digimarkkinointi ja brändäys.

Jos en ole toimistolla, niin minut voi löytää hevostalleilta tai kotoa katselemasta amerikkalaisia draamasarjoja. Todellisena tamperelaisena täytyy tarkentaa kannattavani Ilvestä.

Muutama vuosi sitten päätin lähteä Seinäjoen ammattikorkeakouluun opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi. Päätökseni oli oikea, sillä en ole päivääkään katunut valintaani opiskella markkinointia jurojen pohjalaisten joukossa. 

 

Miten päädyin Myynninmaailmalle harjoitteluun

Etsin harjoittelupaikkaa viime talvena ja mielessäni oli muutama yritys. Yksi ehdokkaista oli Myynninmaailma. Tiesin Myynninmaailman olemassaolosta kouluni kautta. Myynninmaailma oli osallistunut koulun tapahtumiin ja esiintynyt muutamaan otteeseen luokalleni. Vaikutuin esityksistä ja päätin kirjoittaa sähköpostia kysyen, irtoaisiko Myynninmaailmalta harjoittelupaikkaa minulle. Onnekseni pääsin haastatteluun ja tässä sitä nyt ollaan.

Kokemukseni harjoittelusta

Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka paljon olen saanut tehdä ja kokea harjoitteluni aikana. Olen opetellut Google-mainontaa ja verkkosivujen sisältöjen muokkaamista. Olen päässyt tuottamaan video- ja kuvamateriaalia ja tekemään sosiaalisen median mainontaa. Ehdoton kohokohta on ollut Tampere Business Meet. Tapahtuma oli todella hieno kokemus, jossa pääsin kokeilemaan siipiäni myynnin puolella. Muita henkilökohtaisia tähtihetkiäni on ollut ylennys Myynninmaailman Tampereen toimiston viralliseksi herkkuekspertiksi.

Ensimmäiset kuukauteni Myynninmaailmalla ovat menneet todella onnistuneesti. Muistan vielä, kuinka julmetusti jännitin tullessani ensimmäistä kertaa toimistolle. Näin jälkeenpäin voin todeta, että jännitin aivan turhaan. Minut otettiin lämpimästi vastaan ja pääsin välittömästi mukaan Myynninmaailman ystävälliseen ja huumorintajuiseen porukkaan. Olen oppinut aivan valtavasti uusia asioita ja odotan, että harjoitteluni jatkuu yhtä mahtavasti kuin alkoikin.

 

 

Avainsanat: Myynninmaailmalaiset