<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kasvu Open auttaa yrityksiä kasvuun

Vuonna 2018 käynnistyy ensimmäinen Kasvu Open Etelä-Pohjanmaalla. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma ja se on suunnattu sekä pidempään toimineille että aloitteleville kasvuhaluisille pk-yrityksille. Kasvu Openin juuret ovat Marko Sepän kehittämässä Kasvun Kiitorata -metodissa, jonka ideana on koota eri alojen huippuasiantuntijat yhteen ja sparrata maksutta kasvuhaluista yritystä markkinoinnin, johtamisen, rahoituksen ja juridisten kysymysten osalta. Sparrausten ohessa ja niiden jälkeen yrityksen tilannetta voidaan tarkastella kokonaisvaltaisesti tarjoten ideoita kasvuun yritysten omien kasvusuunnitelmien pohjalta. Koko prosessi on kokonaisuudessaan vuoden mittainen ja menee käytännössä niin, että avoimeen työpajapäivään kutsutaan kaikki hakemuksen jättäneet yritykset joko alueellisesti tai toimialan perusteella. Työpajapäivästä kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset etenevät valtakunnalliseen sparraukseen ja siitä mahdollisesti aina finaaliin saakka.

Myynninmaailma mukana Kasvu Openissa

Myynninmaailman Mikko Isoniemi on ollut mukana sparraamassa Kasvu Openissa jo usean vuoden ajan. Kahtena viime vuonna hänet on valittu sparraamaan myös Kasvun finaalitapahtumaan Kasvu Open Karnevaaleille. Tänä vuonna Mikko on ensimmäistä kertaa mukana tuomaristossa nimenomaan Etelä-Pohjanmaan kasvupolussa. Mikko kertoo, että Myynninmaailma tahtoo olla mukana vaikuttamassa alueen kehitykseen. Lisäksi Myynninmaailmalla ja Kasvu Openilla on sama tavoite: Haluamme auttaa yrityksiä kasvamaan. Siksi meille Myynninmaailmalla on sekä luontevaa että innostavaa olla mukana ohjelmassa. Mikko rohkaisee yrittäjiä lähtemään rohkeasti mukaan kilpailuun haastettavaksi ammattilaisten toimesta ja miettimään miten omaa liiketoimintaa voisi kehittää. Usein juuri ulkopuolinen apu on se, joka avaan silmät näkemään yrityksen haasteet uudella tavalla ja johtaa yritystä kasvuun.

Miten mukaan ohjelmaan?

Voit ilmoittautua Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle osoitteessa https://www.kasvuopen.fi/hae . Haku on auki helmikuun loppuun, minkä jälkeen hakijat saavat kutsun Kasvupajaan, joka järjestetään 21.3. Hakijoiden joukosta valitaan 15 yritystä, jotka jatkavat kilpailua huhtikuun ja toukokuun Kiitoratapäiviin ja mahdollisesti aina finaaliin asti. Uskalla heittäytyä ja ilmoita itsesi ja yrityksesi mukaan ohjelmaan!

Avainsanat: Tapahtumat