<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma + Digimoguli

myma-digimoguli-1200x628-1

Ilkka-Yhtymään kuuluva markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut 3.11.2020 enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä. Yrityskaupan myötä syntyy liikevaihdoltaan yksi alueensa suurimmista markkinointitoimistoista.

”Myynninmaailman kuluvalla strategiakaudella pääpaino on kasvussa, ja yrityskauppa on keskeinen osa strategian toteuttamista. Yrityskaupan myötä vahvistamme asiantuntijaosaamistamme muun muassa verkkosivujen suunnittelun sekä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin osalta. Lisäksi yhdistyminen antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvaa Pohjois-Suomessa. Palvelemme asiakkaita jo nyt koko Suomen alueella, mutta tulevaisuudessa tavoitteenamme on entistä vahvempi asema valtakunnallisena toimistona”, kertoo Myynninmaailman toimitusjohtaja ja osakas Ville Orrenmaa.

”Myynninmaailman tuella voimme kasvattaa ja syventää tarjontaamme. Asiakkaillemme avautuu täysin uusia mahdollisuuksia markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Jatkossa olemme myös Pohjois-Suomen alueella entistä houkuttelevampi työnantaja toimialallamme”, kommentoi Digimogulin toimitusjohtaja ja perustaja Arto Remes.

 

Samankaltaiset strategiat ja kasvuhalukkuus yhdistivät

Myynninmaailman ja Digimogulin osaamisalueet ja tulevaisuuden tavoitteet täydentävät toisiaan erinomaisesti. Digimogulissa Myynninmaailmaa kiinnostivat erityisesti liiketoiminnan yhtenäisyys, kasvutavoitteet, sekä näytöt tavoitteellisen ja mitattavan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.

”Yritysten strategiat ovat hyvin samankaltaiset. Digimogulin, kuten Myynninmaailman, palvelutarjonta pyrkii palvelemaan kasvuhaluisia yrityksiä ja auttamaan heitä digitalisaation hyödyntämisessä osana markkinointia. Lisäksi molemmat yritykset ovat äärimmäisen kasvuhaluisia”, kertoo Myynninmaailman hallituksen puheenjohtaja ja osakas Mikko Isoniemi.

Myynninmaailma on kasvanut viime vuosina nopeasti. Tulevien vuosien tavoitteena on entistä voimakkaampi kasvu vahvemman palvelukattauksen ja monipuolisen osaajataustan myötä.

”Emme missään nimessä halua hiljentää tahtia. Avainsanoina yhteisessä tarinassamme Digimogulin kanssa on nimenomaan kasvu ja laajentuminen, ja se tehdään osaavien asiantuntijoidemme kautta. Esimerkiksi meillä Myynninmaailmalla on tälläkin hetkellä useampi avoin työpaikka auki, ja rekrytoimme aktiivisesti kaikilla paikkakunnilla”, sanoo Orrenmaa.

Digimoguli liittyy Myynninmaailman tavoin osaksi Ilkka-Yhtymän media- ja markkinointipalveluiden liiketoimintaa. Ilkka-Yhtymä on aiemmin tänä vuonna hankkinut osake-enemmistön niin ikään markkinointiteknologiayritys Liana Technologies Oy:stä.

Digimogulin ja Myynninmaailman toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen ennallaan. Yrityskauppa ei vaikuta yritysten asiakassuhteisiin tai yhteistyökumppanuuksiin.

 

 

Lisätietoja:

Mikko Isoniemi

hallituksen puheenjohtaja, osakas, Myynninmaailma Oy

p. 040 746 5188

mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi

 

Arto Remes

toimitusjohtaja, perustaja, Digimoguli Oy

p. 040 558 0325

arto@digimoguli.fi

 

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Yritys työllistää vakituisesti 27 myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio sekä luovat ratkaisut. Vuonna 2019 Myynninmaailman liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa. Myynninmaailma on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö ja osa pörssinoteerattua Ilkka-Yhtymää.

Digimoguli Oy on vuonna 2015 perustettu valtakunnallisesti palveleva digitoimisto. Yritys työllistää seitsemän myynnin, markkinoinnin ja web-teknologioiden asiantuntijaa Oulussa. Palvelukärkinä toimivat laadukkaiden verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus, digitaalinen myynti ja markkinointi sekä videotuotannot. Vuonna 2019 Digimogulin liikevaihto oli 450 000 euroa.

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 440 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Avainsanat: myynninmaailma, intohimonakasvu, digimoguli