<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma reagoi koronavirukseen – toiminta jatkuu normaalisti, tapaamiset etäyhteyksin

Myös me Myynninmaailmalla reagoimme toiminnassamme koronavirukseen tästä viikosta lähtien. Haluamme ensisijaisesti huolehtia työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveydestä, mutta myös varmistaa asiakkaiden liiketoiminnan jatkuminen kaikissa tilanteissa, siksi noudatamme yleisiä suosituksia omassa toiminnassamme.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Siirrymme järjestämään asiakastapaamiset ja -palaverit etäyhteyksien, kuten Teamsin tai puhelimen välityksellä. Myös koulutukset ja sparraukset järjestetään soveltuvin osin etäyhteyksien kautta. Asiantuntijamme ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joita muutokset koskettavat.

Myös omat aamupalatilaisuutemme siirretään järjestettäväksi etäyhteyksien välityksellä webinaarina. Jos olet jo ilmoittautunut kevään tapahtumiin, saat meiltä myöhemmin sähköpostiisi lisätietoa ajankohdasta ja linkin webinaaritilaisuuteen.

Myynninmaailman toiminta jatkuu normaalisti ja palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä nykyisessä tilanteessa että tulevaisuudessa.


Ville Orrenmaa

toimitusjohtaja, osakas

Avainsanat: yritys, poikkeusolot