<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailmasta HubSpot Platinum Partner

HubSpot- ja automaatio-osaamisemme todistetusti entistä vahvempaa

Platinum-1200x628_blogi
Automaatioliiketoimintamme ja HubSpot -osaamisemme vahvistui entisestään. Saavutimme HubSpot Platinum Partner -kumppanuustason, ja samalla johtava asiantuntijamme Teemu Lahti siirtyi automaatiotiimin Team Leadiksi. 

Uuden kumppanuustason myötä Myynninmaailma nousi Suomessa HubSpot-kumppanien TOP10-joukkoon. Saavutus on merkittävä, sillä viimeisen vuoden aikana olemme harpanneet HubSpotin kumppanuustasoilla  jo kaksi tasoa ylöspäin. 

Nopea eteneminen on ansaittu asiantuntevalla työllämme HubSpot -asiakkuuksissa. Asiakkaillemme Platinum-kumppanuustaso onkin entistä vahvempi lupaus laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta inbound- ja HubSpot-asiantuntijuudestamme.

Olemme kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä kumppani, joka auttaa asiakasta HubSpotin käyttöönotossa. Toki teemme senkin. Viimeisen vuoden aikana olemme tehneet useita kymmeniä HubSpotin käyttöönottoja. Vahvuutemme ja ydinosaamisemme on kaikki se, mitä tapahtuu ennen ja jälkeen itse teknisen työn: tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja strategian, ja tiedämme, mitä HubSpotille pitää tehdä, jotta se tukee asiakkaan tavoitteita ja kasvua.

Meillä jokainen HubSpot-projekti ja käyttöönotto suunnitellaan aina huolellisesti, ja sekä HubSpotin hyödyntämiselle että monipuoliselle inbound-markkinoinnin kokonaisuudelle luodaan selkeä toimintamalli.

Uusia vastuita automaatiotiimissä

HubSpot-osaamisen ja Platinum Partner -kumppanuuden taustalta löytyy asiantunteva automaatiotiimimme.

Kasvavan automaatioliiketoiminnan myötä panostamme jatkossakin osaamisen kehittämiseen. Monille asiakkaillemme tuttu johtava myynnin ja markkinoinnin asiantuntija Teemu Lahti siirtyi helmikuussa automaatiotiimin uudeksi Team Leadiksi. Teemu on tehnyt vaikuttavaa työtä HubSpotin parissa, asiakasrajapinnassa ja koko automaatioliiketoiminnan kehittämisessä. Myös vastuu tiimin arjen pyörittämisestä kuuluu jatkossa entistä vahvemmin Teemulle.


Teemu_vaaka

"Autan myös tulevaisuudessa kasvattamaan yritysasiakkaidemme myyntiä inbound-markkinoinnin avulla. Päätehtäviini kuuluvat myynnin ja markkinoinnin suunnittelu sekä erilaiset HubSpot-käyttöönottoprojektit. Nyt uusien Team Lead -vastuiden myötä vastaan lisäksi automaatiotiimin sujuvasta arjesta, tiimimme prosessien kehittämisestä ja entistä vahvemmin koko automaatioliiketoiminnan kehittämistyöstä", Teemu kertoo.


Heräsikö sinulle kysymyksiä? Haluatko kuulla lisää HubSpotista ja selvittää, onko HubSpot oikea markkinoinnin ja myynnin automaatiojärjestelmä juuri teille? Ota meihin yhteyttä, niin  suunnitellaan yhdessä.

 

Avainsanat: markkinointiautomaatio, hubspot, myynnin automaatio, myynninmaailmalaiset