<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nimityksiä Myynninmaailma Oy:ssa

Myynninmaailma Oy:n hallitus on tehnyt uusia nimityksiä, joiden avulla yhtiö varautuu tulevien vuosien kasvuun ja strategisiin tavoitteisiin. Nimitykset ovat voimassa 4.11.2019 alkaen.

Vuodesta 2015 Myynninmaailma Oy:n palveluksessa työskennellyt Kati Viikilä on nimitetty myyntijohtajaksi. Viikilä vastaa yhtiön myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Viikilä on toiminut aiemmin muun muassa asiakkuusjohtajana vastaten Etelä-Pohjanmaan markkina-alueen myynnistä ja yhtiön tarjooman kehittämisestä.

Niin ikään vuodesta 2015 yhtiön palveluksessa työskennellyt Markus Karema-Jokinen on nimitetty markkinointiautomaatiosta ja suunnittelusta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi. Karema-Jokisen vastuulla on liiketoiminta-alueen voimakas kasvattaminen ja palveluiden kehittäminen. Karema-Jokinen on toiminut aikaisemmin muun muassa johtavana asiantuntijana vastaten markkinointiautomaatioliiketoiminnan käynnistämisestä.

-Tulevaisuuden kasvutavoitteet vaativat entistä leveämpiä hartioita myös johtamiseen. Nyt tehdyillä muutoksilla varmistamme kasvun edellytykset seuraaviksi vuosiksi, kertoo hallituksen puheenjohtaja Mikko Isoniemi

-Markus ja Kati ovat olleet keskeisiä tekijöitä Myynninmaailman edellisen kasvuvaiheen ja strategiakauden aikana. Kummallakin on erinomaiset edellytykset onnistumiseen ja huippuluokan näkemys siitä, miten yritys viedään seuraavalle tasolle valtakunnallisesti, taustoittaa toimitusjohtaja Ville Orrenmaa.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja

Ville Orrenmaa

044-3488087

ville.orrenmaa@myynninmaailma.fi

 

Avainsanat: Yritys