<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ville Orrenmaasta vuoden eteläpohjalainen johtaja

Vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi valittiin Seinäjoella järjestetyssä Hyvän johtamisen foorumissa Myynninmaailman osakas ja varatoimitusjohtaja Ville Orrenmaa. Orrenmaa valittiin vuoden johtajaksi 48 muun ilmiannetun esimiehen joukosta ja hän sai poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta.

Vuoden johtajaa kuvailtiin rautaiseksi myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi, erilaisia ihmistyyppejä ymmärtäväksi ja kyvykkääksi ongelmanratkaisijaksi, joka osaa ottaa terveellä maalaisjärjellä kaikki osapuolet huomioon. Villen johtaminen on selkeää johtamista ja hänellä on kokonaisvaltaista ymmärrystä yritystoiminnasta. Hän auttaa johdettaviaan kehittymään ja antaa sopivasti vapauksia ja tilaa oman suunnan valitsemiseen, mutta on kuitenkin tarpeeksi vaativa.

Kun jokunen päivä oli kulunut, niin päätimme hieman haastatella kollegaamme hänen valinnastaan eteläpohjalaiseksi johtajaksi.

Millaisia tuntemuksia ja ajatuksia asia on sinussa herättänyt?
Olen yllättänyt, miten paljon asia on herättänyt kiinnostusta. Positiivisessa mielessä olen myös yllättynyt siitä, miten paljon johtaminen teemana tässä maakunnassa kiinnostaa.

Millä tavoin voisit kehittää itseäsi, jotta olisit tulevaisuudessa vielä entistä parempi johtaja?
Voisin opetalla olemaan parempi kollegoiden sisäisen motivaation ja draivin kasvattamisessa. Myös tunnejohtamisessa voisin kehittyä.

Moni varmasti miettii, miten voisi olla itse parempi johtaja. Millaisia neuvoja antaisit toisille johtajille?
Jos ajatellaan pk-yrityksen johtamista, niin ensinnäkin johtamiseen on varattava riittävästi aikaa. Johtaminen ei saisi olla vain vasemmalla kädellä sähköpostitse hoidettuja asioita. Jotta homma toimii, pitää huolehtia, että kaikki perusasiat ovat ensin kunnossa. Vasta sen jälkeen voi alkaa miettimään omaa johtamisfilosofiaansa syvemmin.

Lisää Villen ajatuksia johtamisesta voit katsoa alla olevasta videosta.

Myynninmaailman tiimi onnittelee ylpeänä Villeä, palkinto meni taatusti oikeaan osoitteeseen!

Video: Creative Commons

Avainsanat: Yritys