<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ANU NIEMINEN

SISÄLLÖNTUOTANNON ASIANTUNTIJA

Myynninmaailman viestintätiimissä suunnittelen ja toteutan asiakasyritystemme sisältömarkkinointia. Sisältöjen suunnittelu lähtee aina asiakasyrityksen tarpeista ja tavoitteista, jotka liittyvät useimmiten brändin tunnettuuden ja myynnin kasvattamiseen. Suunnittelutyön lisäksi teen paljon käytännön kirjoitustyötä, kuten uutiskirjeitä, artikkeleita, asiakastarinoita, sosiaalisen median julkaisuja ja erilaisia verkkosivusisältöjä. 

Sisällöntuottajana minun on tärkeää ymmärtää asiakasyritystemme liiketoimintaa, jotta osaan viestiä heidän palveluistaan osuvalla ja kiinnostavalla tavalla. Yhtä tärkeää on osata asettua loppuasiakkaiden saappaisiin: millaisia ihmisiä he ovat ja millaisten sisältöjen parissa he viihtyvät? Sisällöntuottajan työssä auttaa, kun on avoin ja utelias mieli, malttia kuunnella asiakasta ja rohkeutta ideoida uutta.  

Minulla on kaupallinen koulutustausta, jonka lisäksi olen täydentänyt osaamistani muun muassa digimarkkinoinnin asiantuntijakoulutuksella. Sisällöntuotannolla onkin tärkeä roolinsa myös digimarkkinoinnissa – hyvät sisällöt nostavat yrityksen orgaanista hakukonenäkyvyyttä ja parantavat myös maksullisen mainonnan tuloksia, kun asiakas viihtyy sisältöjen äärellä vielä mainosta klikattuaan. 

Nautin siitä, kun saan tehdä päivittäin töitä eri asiakkaiden ja projektien parissa. Arki on joskus hektistä, mutta varmimmin työstressi unohtuu, kun saa rentoutua läheisten ihmisten seurassa, pulahtaa hyiseen avantoon tai suunnata kumisaappaat jalassa metsäretkelle.

linkedin-btn

Anu-Nieminen-taustakuva