<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ANU TASKILA

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Olen monipuolinen, uusista haasteista innostuva digimarkkinoinnin toteuttaja. Nautin siitä, kun saan omalla työpanoksellani auttaa asiakkaita heidän tavoitteissaan sekä myynnin kasvattamisessa. Samalla opin itse koko ajan uutta ja pääsen kehittämään asiantuntijuuttani. Yksi monista tämän työn hyvistä puolista onkin vaihtelevuus ja monipuoliset tehtävät eri toimialojen yritysten kanssa.  

Saan hyödyntää omaa osaamistani ja usein myös luovuutta asiakkaiden myynnin kasvattamisen tavoitteissa. Palkitsevinta on se, kun pystyy esittämään asiakkaalle tehtyjen toimenpiteiden tulokset ja pitkäjänteisellä työllä saavutetut tavoitteet jotka jopa ylittyvät. Some- ja Google markkinoinnin ohella sukellankin mielelläni myös analytiikan syövereihin asiakkaan markkinointia tehostaakseni ja sitä edelleen kehittääkseni.  

Vapaa-aikani vietän mieluusti musiikin parissa, joko itse toteutettuna tai sitä kuunnellen. Elämäntapaani inspiroivat vahvasti myös vintage ja vanhat amerikkalaiset autot, sekä niiden ympärillä pyörivä kulttuuri. Erilaisissa auto- ja musiikkitapahtumissakin tulee käytyä ympäri Suomea, mutta yhtä tärkeää on päästä välillä oman mökin rauhaan ja luontoon akkuja latailemaan. 

anu-taskila-henkilosivu-taustakuva