<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ANU YLISELÄ

VARATOIMITUSJOHTAJA

Asiantuntijana haluan auttaa asiakkaita tuloksellisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Työhöni liittyvätkin usein markkinoinnin strategiset suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa, sekä suunnitelmien jalkauttaminen tuotantoon. Aina asiakastyöhön liittyy myös myynnin kehittäminen ja HEI tottakai asiakkaiden laadukas ja ajantasainen palvelu!

Koen onnistuvani parhaiten silloin, kun asiakkaani menestyvät. Haluan aidosti auttaa löytämään oikeat ratkaisut ja luomaan loistavia toteutuksia yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. En pelkää tarttua tuumasta toimeen, joten bring it on! 😊

Varatoimitusjohtajana vastuullani on osa yrityksemme operatiivisista toiminnoista toimitusjohtajan apuna. Vastuualueeni koostuu erityisesti henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä yhdessä esimiesten kanssa. Vastaan myös Luovasta tiimistämme ja sen toiminnasta.

Toimin Myynninmaailman johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä. Olen suorittanut HHJ-kurssin, ja toimin ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden konsulttina.

linkedin-btn

Anu-Yliselä-henkilosivu-taustakuva_02_02
ely-logo