<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juha Peräneva

Art Director

Työskentelen Myynninmaailman Tampereen toimistolla ArtDirectorina. Toimin projekteissa visuaalisena suunnittelijana ja olen asiakkaan luovana apuna alusta lähtien suunnittelemassa brändiä, yritysilmeitä ja kampanjoita. Tehtäväni on pukea brändi visuaaliseen muotoon ja tuoda sitä kautta arvoa sekä tuloksia asiakkaillemme. 

Olen toiminut visuaalisen suunnittelun parissa yli 15 vuotta ja minulla on kokonaisvaltainen osaaminen lukuisien erilaisten projektien parissa niin digitaalisen ratkaisujen kuin painotuotteiden saralla. Pitkä kokemus digimaailmasta on yksi vahvuuksistani ja ydinosaamistani onkin verkkosivujen suunnittelu, ensivaikutelman luominen sekä halutun fiiliksen synnyttäminen niin tuotteista kuin palveluistakin. Pidän haasteista ja luon mielelläni pienistäkin eväistä vaikuttavia kokonaisuuksia.Tavoitteenani on tehdä asiakkaan näköistä suunnittelua, jonka yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Pidän tärkeänä tutustua hyvin asiakkaaseen ja heidän liiketoimintaansa, jotta löydämme yhteisen sävelen ja saavutamme mahdollisimman hyvän lopputuloksen. 

 Entisenä aktiiviurheilijana ja laskuvarjohyppääjänä aikani vierähtää nykyisin rauhallisemmin perheeni parissa ja satunnaisesti liikuntaa harrastaen. Välillä musisoin akustisen kitaran kanssa ja usein ajatukseni pyörivät jalkapallon sekä kaikenlaisen muun urheilun välissä.

linkedin-btn

Juha-Peraneva-henkilosivu-taustakuva_02