<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Facebookin uutissyöte uudistuu jälleen


Tänä vuonna olemme saaneet lukea Facebookin uudistuksista tämän tästä, ja muutoksen linjalla jatketaan edelleen. Facebook kertoo tiedotteessaan vastanneensa käyttäjiensä huoleen siitä, että heille tärkeiden kavereiden päivitykset jäävät muun sisällön jalkoihin.

Uudistuksella Facebook haluaa kehittää palveluaan käyttäjäläheisemmäksi muuttamalla uutissyötettä siten, että jatkossa kavereiden päivitykset näkyvät enemmän. Yrityksille muutos tarkoittaa sitä, että ilman maksettua mainontaa julkaisut saavat entistä vähemmän näkyvyyttä. Käyttäjien toiminta nousee yhä tärkeämpään rooliin, kun uutisvirrasta saavat tilaa ne julkaisut, joihin käyttäjät ovat eniten reagoineet. Jakojen, tykkäysten ja kommenttien rooli nousee siis entistäkin vahvemmaksi tekijäksi julkaisun näkyvyydessä.

Avainsanat ovat sisällöntuotanto ja mainonnan oikea kohdentaminen. Jotta julkaisut tavoittavat juuri oikeat ihmiset, on tehtävä oikeita asioita oikeassa paikassa oikealla tavalla. Sisällön tehtävä on tiedottaa, auttaa ja viihdyttää ihmisiä. Sen on kytkeydyttävä ihmisten arkeen ja kiinnostuksen kohteisiin, tarjottava näkijälleen lisäarvoa.

Jos somea on yrityksessäsi hoidettu tähän saakka vasemmalla kädellä, niin nyt viimeistään on aika kääriä hihat ja siirtää se oikeaan käteen. Me autamme sinua!

iStock_84708993_LARGE-250x250.jpg

Avainsanat: b2b-markkinointi, sisältömarkkinointi, somemainonta