<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Googlen Remarketing-mainonnalla tehostat näkyvyyttäsi

Yleisesti Remarketing-mainonnalla ylläpidät brändisi näkyvyyttä ja pidät tuotteesi verkkosivujesi kävijöiden mielessä pidempään. Se on yksi parhaista keinoista luoda tietoisuutta ja olla näkyvillä oikeassa paikassa, oikeille ihmisille ja oikeaan aikaan. Sen avulla kasvatat konversioiden määrää sivuillasi ja rakennat pidempiä asiakassuhteita. Remarketing tukee tehokkaasti monenlaista yrityksen muuta mainontaa. Se on usein myös edullisempaa kuin perinteinen bannerimainonta, helposti mitattavaa ja näin ollen kustannustehokasta.

Google Adwords Remarketing -mainonnan ideana on, että näytetään mainoksia jo verkkosivustolla vierailleille kävijöille. Mainoksia näytetään esim. niille, jotka selaavat muita Googlen Display - verkostoon kuuluvia sivuja tai jotka tekevät tuotteisiin liittyviä hakuja Googlen hakukoneessa.

Googlen Remarketing -mainontaa varten verkkosivustolle lisätään erillinen Remarketing-koodi tai vaihtoehtoisesti huolehditaan, että sivustolla on Universal Analytics -koodi. Myös Googlen uuden työkalun, Google Tag Managerin, avulla voidaan tehdä Remarketing -mainontaa.

Kunhan jollakin tavalla ollaan ensin saatu dataa verkkosivuston kävijöistä, voidaan mainontaa varten rakentaa tarkastikin kohdennettuja yleisöjä joille viestejä näytetään.

Esimerkiksi kenkien verkkokaupassa voi näyttää kohdennettua tarjousta teksti- tai kuvamainoksella Googlen Display -verkostossa sellaisille kävijöille, jotka ovat käyneet kenkiä katsomassa, mutta eivät ole ostaneet niitä. Näille kävijöille voidaan tarjota esimerkiksi alennuskoodia ostopäätöksen helpottamiseksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme parhaiten auttaa juuri sinua!

 

Avainsanat: google-mainonta, b2b-markkinointi, somemainonta