<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Graafisena suunnittelijana Myynninmaailmassa

Myynninmaailman graafisella suunnittelijalla Nina Lahti-Röysköllä tulee pian vuosi täyteen luovan tiimin rautaisena ammattilaisena. Millaista on ollut työskennellä Myynninmaailmalla ja mitkä asiat työssä innostavat eniten? Me kysyimme - Nina vastasi!

Kuka olet?

Olen Nina Lahti-Röyskö, Myynninmaailman graafinen suunnittelija. Olen työskennellyt graafikkona yli 11 vuotta ja ensimmäinen vuoteni Myynninmaailmalla vierähtää pian täyteen. Minulta sujuu käytännössä kaikki graafisen suunnittelun osa-alueet, mutta printtipuoli on eritysosaamistani.

DSC_0653

Mitä työhösi kuuluu Myynninmaailmalla?

Työni on todella monipuolista, eikä mikään työpäivä ole samanlainen! Työhöni kuuluu graafinen suunnittelu, asiakkaiden tapaaminen ja markkinointisuunnittelu.

Graafisena suunnittelijana teen asiakkaille erilaisia graafisia materiaaleja. Tyypillisiin työtehtäviini kuuluu markkinointimateriaalien suunnittelu. Materiaaleina voi olla esimerkiksi mainos some-kanaviin, lehti-ilmoitus, ikkuna- tai ajoneuvoteippaus, messuseinä, Power Point -pohja tai vaikkapa verkkosivuille lisättävä opas.

Teen myös verkkosivujen ulkoasun ja sisällön tarkastusta, kirjoitan palvelutekstejä, päivitän visuaalisia ilmeitä, muokkaan kuvia ja taitan erilaisia markkinointimateriaaleja. Yleisimpiä taittotöitä ovat sanomalehtiliitteiden, asiakaslehtien tai oppaiden taitot.

Työlistalla on usein myös logosuunnittelu sekä yrityksille tehtävät graafiset ohjeistot.

Millaista on olla töissä Myynninmaailmalla

Myynninmaailmalla on mukavaa työskennellä. Meillä on hyvä ilmapiiri ja saan työskennellä itsenäisesti.  Toimintaani luotetaan ja saan vapauden käyttää luovuuttani. Järjettömän kiireen iskiessä saan kollegoiltani apua, eikä kenenkään tarvitse ahertaa toimistolla iltaan asti. Täällä huolehditaan, ettei kukaan harmaannu ennenaikaisesti.

Mikä työssäsi erityisesti sytyttää

Minua sytyttää erityisesti työssäni sen monipuolisuus. Jokainen projekti ja työtehtävä on erilainen. Työssäni ei ole yhtäkään samanlaista päivää vaan saan oppia jatkuvasti uusia asioita ja tavata erilaisia mielenkiintoisia asiakkaita.

Miten rentoudut työpäivän jälkeen

Työpäivän jälkeen rentoudun tanssimalla. Opetan iltaisin tanssia, lajeina show, latino, hiphop ja reggaeton. Koreografiaryhmien lisäksi vedän muutamaa kuntotanssiryhmää. Kaikki vapaa-aikani siis hurahtaa tanssin parissa.

Avainsanat: luovat palvelut