<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lähtökuopissa uutta oppimaan - tervetuloa Inbound 2019 -seminaari!

Syksy tuo jälleen mukanaan Inbound 2019 -seminaarin Bostonissa.  Olemme osallistuneet useana vuonna Inbound-seminaareihin, ja joka vuosi kotiintuomisina on ollut reilusti uusia ideoita ja oppeja asiakkaidemme markkinointiin ja myyntiin. Lähdemmekin siis innolla tapahtumaan myös tänä vuonna!

Inbound 2019 -seminaariin on tätä tekstiä kirjoittaessa enää alle viikko. Tänä vuonna, kuten aiempinakin vuosina, puheenvuorojen ja aiheiden kattaus on erittäin kova.  Tässä lyhyt katsaus siitä, mitä on luvassa:

HubSpot ja markkinointiautomaatio

Vuoden aikana olemme panostaneet vahvasti HubSpot-osaamiseemme, ja meistä on tullut HubSpotin Silver-tason sertifioitu kumppani. HubSpotin järjestämät puheenvuorot ovat olleet aiemmissa seminaareissa erittäin laadukkaita ja käytännönläheisiä, ja samaa odotamme myös nyt. Seminaarissa kuulemme vinkkejä muun muassa HubSpotin implementointiin, analytiikkaan, sekä myynnin ja markkinoinnin automaatioon.

Chatbotit

Yksi selkeä markkinoinnin trendi on chatbottien yleistyminen, ja chatboteista aiommekin kuulla seminaarissa lisää. Mahdollisuudet ovat todella moninaiset: Chatbotit pystytään kustomoimaan esimerkiksi sen perusteella, mitä sisältöä verkkosivukävijä on kuluttanut. Chatbotit ja pikaviestimet myös madaltavat asiakkaiden kynnystä ottaa yhteyttä yritykseen – ja matalampi kynnys voi luonnollisesti johtaa myynnin kasvuun.

Sosiaalinen media

Sosiaaliseen mediaan ja some-markkinointiin Inbound 2019 tarjoaa erittäin laajan kattauksen puheenvuoroja. Kuulemme uusimmista LinkedIn-mainonnan keinoista B2B-yrityksille, vuoden 2019 parhaista tavoista tehdä Facebook-mainontaa, sekä Facebookin tulevaisuuden suunnasta ja siitä, miten meidän mainostajina kannattaa reagoida muutoksiin jo nyt. Nämä käytännönläheiset vinkit ovatkin sitä, mitä varmasti eniten tapahtumalta odotamme. 

Digimarkkinointi ja hakukoneoptimointi

Digimarkkinoinnin tehostamiseen Inbound 2019 kattaus on todella kova. Hakukoneoptimointi on ilahduttavasti aiheena useammassakin eri puheenvuorossa. Yksi odotetuimpia puheenvuoroja onkin hakukoneoptimoinnin parhaat vinkit B2B-yrityksille. Mielenkiinnolla odotamme myös aiheita hakukoneiden äänihakujen hyödyntämisestä, CTA-painikkeiden optimoinnista, sisältömarkkinoinnin analytiikasta ja B2B-yritysten videomainonnasta.

Vinkit sisällöntuotantoon

Inbound-markkinoinnissa keskiössä ovat laadukkaat sisällöt. Ei siis ihme, että Inbound 2019 -seminaarikin keskittyy monessa puheenvuorossaan laadukkaaseen sisältöön ja sisältömarkkinointiin. Helposti käytäntöön vietävät vinkit ovat näissäkin puheenvuoroissa vahvasti läsnä. Vai miltä kuulosta puheenvuoro otsikolla ”Magical Content: 7 Secrets to Content That Generates Greatest Result, ROI and Lasting Impact”. 

Odotamme myös erityisesti esitystä, jossa käyttäytymistieteiden keinoin selitetään toimivampia markkinoinnin keinoja. Käyttäytymistiede tarjoaa markkinoijille useita uusia työkaluja, koska 95% päätöksistä tehdään alitajuisesti. Tämän alitajuisen käytöksen ymmärtäminen antaa meille markkinoijina aivan uudet mahdollisuudet suunnitella entistä toimivampia sisältöjä, laskeutumissivuja, uutiskirjeitä ja markkinointiviestintää.


Näiden aiheiden lisäksi osallistumme myös markkinoinnin johtamiseen ja suunnitteluun sekä esimiestyöhön liittyviin esityksiin. Kuulumisia, kokemuksia ja oppeja kirjoitellaan ja jaetaan jo paikan päältä, joten otahan meidän blogi ja some-kanavat seurantaan niin saat kuulla niistä ensimmäisten joukossa!

Inbound 2019 -päivityksiä odotellessa, voit lukea Kallen blogista viime vuoden seminaarista kerätyt  käytännön vinkit LinkedInin Sales Navigatorin käyttöön.

Avainsanat: b2b-markkinointi, hubspot, inbound-markkinointi, uutta oppimassa