<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinointiautomaatiolla vauhtia myyntiin – Olemme nyt HubSpot-kumppani

Myynninmaailma panostaa jatkossa entistä enemmän markkinointiautomaatioon. Olemme tarjonneet asiakkaillemme automaatioratkaisuja jo useiden vuosien ajan erinomaisin tuloksin, ja nyt syvennämme osaamistamme HubSpot-kumppanuudella.

HubSpot on yksi maailman tehokkaimmista ja suosituimmista markkinoinninautomaatiojärjestelmistä. Lue miten pk-yritys voi hyödyntää sen tarjoamia työkaluja modernin myynnin ja markkinoinnin tukena.

 

1. Kerää ja tunnista kuumempia myyntiliidejä

Markkinointiautomaation avulla on mahdollista kerätä myyntiliidejä esimerkiksi verkkosivulomakkeiden kautta tai tunnistamalla millaiset organisaatiot verkkosivustolla vierailevat. Varsinainen myynnin automaatio astuu peliin, kun tiedot esimerkiksi täytetyistä lomakkeista siirtyvät suoraan markkinoinnin automaatiojärjestelmään. Järjestelmässä vasta ostopolun alkupäässä olevat markkinoinnin tuottamat liidit kuumennetaan myyntitiimille automaattisten markkinointitoimepiteiden avulla. 

 

2. Säästä myynnin aikaa myyntityöhön

Myyjän ajasta keskimäärin vain noin 30 % menee itse myyntityöhön. Suurin osa ajasta kuluu esimerkiksi meille kaikille tuttuihin raportointi- ja paperitöihin. Markkinoinnin automaatiojärjestelmä kerää potentiaalisista asiakkaista taustatietoja ilman manuaalista työtä, ja samalla prospektointiin käytetty aika vähenee. HubSpotin ja muiden työkalujen avulla myyjän ajankäyttö tehostuu ja aikaa jää enemmän asiakkaiden kohtaamiseen.

 

3. Mittaa ja analysoi tehokkaasti markkinoinnin vaikutusta myynnin kasvuun

Oikein käytettynä markkinoinnin automaatiojärjestelmät mahdollistavat paremman mittaamisen. Kun markkinoinnin ja myynnin aktiviteetit ovat samassa järjestelmässä, automaation avulla pystytään tehokkaasti mittaamaan asiakkaan koko ostopolku ensimmäisestä mainoksesta aina kauppoihin asti.

Markkinointiautomaation yksi ehdoton etu on sen skaalautuvuus. Automaatioon ei tarvitse heti investoida tuhansia euroja kuukaudessa, vaan sen hyödyntämisessä voi edetä vaiheittain. Modernien ratkaisujen ja osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan pk-yritykselle vaiheittaisen kasvupolun markkinointiautomaation ensimmäisistä vaiheista aina alan parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen saakka.

 

Haluatko tietää enemmän markkinointiautomaatioratkaisuista ja HubSpotista?

Ota rohkeasti yhteyttä! 044 714 9775, asiakaspalvelu@myynninmaailma.fi.

 

Tutustu myös maksuttomiin oppaisiimme:

Inbound-markkinoinnin opas B2B-yritykselle

Inbound-markkinoinnin opasvideo

 

Avainsanat: b2b-myynti, hubspot