<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Näin automatisoit myynnin prosesseja HubSpot CRM:n avulla

Automatisoi myynnin prosesseja HUBSPOT CMRN avulla_vaakakuva_1200x628[1240]

Tutkimusten mukaan vain noin 35 % myyjien ajasta ohjautuu suoraan myyntiin liittyviin toimenpiteisiin, kuten tapaamisiin (Forbes). Suurimpia aikasyöppöjä ovat mm. sähköpostien kirjoittaminen, yritysten ja kontaktien tietojen syöttäminen, muistiinpanojen kirjaaminen, prospektointi sekä tapaamisten sopiminen – nämä muodostavat prosentuaalisesti jopa 60 % myyjien työajasta. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Luonnollisesti suurin vaikutus on se, että myyntijohtaja ei saa omasta myyntitiimistään parasta irti, kun myyjät käyttävät suurimman osan päivästään muun kuin päätehtävänsä parissa. Myyntitiimin on mahdotonta saada kasvatettua yrityksen myyntiä tavoitteiden mukaisesti, mikäli he eivät saa tukea hallinnollisiin tehtäviin ja muihin toistuviin rutiineihin. Kun tuloksiin ei päästä, yrityksen menestys laantuu ja pahimmassa tapauksessa myyntitiimin motivaatio laskee. Valitettavan usein yritykset joutuvat tähän kierteeseen tai yrittävät paikata ongelmaa yritykselle sopimattomilla työkaluilla.

 

HubSpot CRM:n avulla automatisoit myynnin toistuvat rutiinit ja vapautat myyntitiimille aikaa myyntiin 

Ongelman ratkaiseminen on yksi myyntijohtajan ja yrittäjän tärkeimmistä tehtävistä. Onneksi siihen löytyy ratkaisu: moderni HubSpot CRM -järjestelmä. Järjestelmän avulla saat automatisoitua toistuvia myyntitiimin rutiineja ja vapautettua tehokkaasti myyjien ajan myymiseen.

Markkinoinnin asiantuntijamme Teemu Lahti on kirjoittanut oppaan, Kuinka automatisoit myynnin prosesseja HubSpot CRM:n avulla. Oppaasta löydät vinkkejä muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • Sovi tapaamiset automaattisesti
  • Automaattinen aktiivisuuden seuranta ja merkinnät
  • Automaattinen yritys- ja kontaktitietojen kerääminen
  • Automatisoi liidien seuranta ja tehtävän antaminen
  • Henkilökohtaiset sähköpostiautomaatiot
  • Automaattinen ja räätälöity raportointi.

Lataa opas ja ota käytännön ohjeet yrityksesi käyttöön >

Avainsanat: b2b-myynti, hubspot, oppaat