<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Olemme nyt HubSpot Gold -kumppani – Myynninmaailmalta löytyy Suomen vahvinta HubSpot-osaamista

Kuulumme nyt Suomessa harvojen ja valittujen joukkoon, kun HubSpot hyväksyi meidät HubSpot Gold -kumppanikseen. HubSpot on valittu useaan kertaan maailman parhaaksi myynnin ja markkinoinnin automaatiojärjestelmäksi. Gold -kumppanuutemme on osoitus Myynninmaailman vahvasta HubSpot-osaamisesta ja -asiantuntijuudesta.

HubSpotin ytimessä on inbound-markkinointi, jonka perusperiaatteiden mukaan asiakkaalle tarjotaan laadukasta sisältöä automatisoidusti ja räätälöidysti, ja ohjataan häntä näin ostopolulla eteenpäin. Olemme toteuttaneet monipuolisia inbound-markkinoinnin projekteja jo vuosia. HubSpot Gold -kumppanuus on samalla todiste siitä, että olemme Myynninmaailmalla inbound-markkinoinnin sertifioituja asiantuntijoita. Lukuisat asiakkaamme ovat saaneet meiltä apua sekä HubSpotin käyttöönotossa, myynnin ja markkinoinnin automaatioiden hyödyntämisessä että inbound-markkinoinnin strategisessa suunnittelussa ja käytännön toimenpiteissä. 

Mitä HubSpot Gold -kumppanuus tarkoittaa asiakkaillemme?

  • Takaamme, että saat meiltä laadukasta apua missä tahansa myynnin ja markkinoinnin automaatioon, HubSpotiin ja inbound-markkinointiin liittyvässä asiassa.
  • Olemme todistaneet osaamisemme onnistuneissa projekteissa, ja asiakastyytyväisyytemme on korkea.
  • Asiantuntijamme ovat sertifioituja HubSpot-asiantuntijoita.
  • Käytössämme ovat omat HubSpot-yhteyshenkilöt. Heidän kauttaan takaamme nopean avun ongelmatilanteissa.
  • Voimme tarjota jokaiselle yritykselle räätälöityjä HubSpot-tuotepaketteja ja myös räätälöityä ohjelmistohinnoittelua suurimmissa käyttöönottoprojekteissa.
  • Saamme ensimmäisten joukossa tiedon HubSpotin uusista palveluista ja ominaisuuksista.
  • Käymme säännöllisesti HubSpotin kumppaneille tarkoitetuissa koulutuksissa ja tapahtumissa hakemassa lisäoppia.

Osallistumme vuosittain myös maailman suurimpaan inbound-markkinoinnin seminaariin, ja tuomme uusimmat opit maailmalta asiakkaidemme käyttöön. Järjestämme myös itse tilaisuuksia B2B-yritysten myynti- ja markkinointijohdolle siitä, miten HubSpot voi auttaa tehostamaan B2B-yrityksen myyntiä ja markkinointia, vähentää myynnin rutiineja ja säästää myyntitiimille enemmän aikaa itse myyntityöhön. Tuoreimmassa webinaarissamme johtava myynnin ja markkinoinnin automaation asiantuntija Teemu Lahti kertoo, miten B2B-myyntijohtaja hyötyy HubSpotista. Jos haluat kurkistaa, miltä HubSpot näyttää ja saada käytännölliset vinkit HubSpotin hyödyntämiseen, käy katsomassa webinaaritallenne täältä.

Lisää HubSpotiin liittyviä blogeja ja oppaita löydät täältä.

Jos haluat kuulla lisää tai tarvitset apua juuri oman yrityksesi inbound-markkinoinnin suunnittelussa, automaatioiden hyödyntämisessä tai haluat kuulla miten HubSpot voisi sinua auttaa, ota meihin yhteyttä. Me autamme!

Avainsanat: hubspot