<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Terveiset toiselta puolelta palloa

 Asiakkuusjohtajamme Kati Viikilä päätti toteuttaa lapsuudenaikaisen haaveen maailmanympärimatkasta ja otti viime joulukuussa irtioton arjesta. Matka on nyt edennyt yli puolenvälin: kokemukset ovat olleet unohtumattomia, mutta töihin paluukin on jo alkanut houkuttamaan. Lue Katin kuulumiset blogikirjoituksestamme.

KatiA

Terveisiä lentokoneesta. Nyt matkalla Australiasta Uuteen-Seelantiin. Tämän kauemmaksi ei oikeastaan kotoa enää pääse.  

Reissuun lähdin joulukuussa, ja huhtikuun ensimmäisellä viikolla koittaa paluu takaisin töihin. Jo Myynninmaailmalla aloittaessani varoittelin, että unelmani on lähteä jossain vaiheessa pidemmäksi aikaa reissaamaan. Neljän Myynninmaailmalla vietetyn vuoden jälkeen aika vihdoin koitti. Reissuun lähtö otettiin hyvin vastaan, ja kaikki kollegat olivat tosi kannustavia. 
 
Nyt takana on Thaimaa, Sri Lanka, Japani ja Australia. Edessä on vielä Uusi-Seelanti, Chile ja Peru. Reissusta lähdettiin hakemaan kokemuksia, joita voi mummona keinutuolissa muistella, ja sellaisia on todellakin saatu! Matka on hiukan yli puolenvälin, ja jo nyt olemme kokeneet uskomattomia juttuja.
 
Lennolla ei nettiä ole käytössä, joten yksi ajanviete on vanhojen kuvien selaaminen. Juuri laskin puhelimen tarjottimelle kuvia katseltuani. Kuvista lähes puolet liittyy tavalla tai toisella Myynninmaailmaan ja meidän työporukkaan. Niiden kätköistä löytyy muun muassa vuoden takainen benchmarking-reissu Hollantiin ja Ruotsiin, yhteinen reissu Vilnaan viime keväänä, toimiston illanistujaiset, joka syksyinen mökkireissu, sekä asiakkaiden kanssa otettuja kuvia monista yhteisistä tilaisuuksista, koulutuksista ja palavereista.  
 
Vaikka irtiotto tekee välillä hyvää – enkä ole mikään arkielämän suurin fani – mikään ei voita sellaista arkea, jota saa viettää loistavien työkavereiden, kannustavan työyhteisön ja jatkuvan kehittymisen merkeissä. Suomeksi sanottuna: olisi kiva jo palata töihinkin.

Terveiset kaikille työkavereille ja asiakkaille! Huhtikuussa taas jatketaan hommia.

- Kati -

Kati2