<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakastarinat
CASE: JUCAT OY

MYYNTILUVUT KASVUUN, KUSTANNUKSET ALAS

Jucat Oy on vuonna 2001 perustettu eteläpohjalainen yritys, joka tarjoaa innovatiivisia tuotannon kehittämistä ja tehostamista edistäviä palveluita valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille.

Jucat myy muun muassa konseptisuunnittelua ja valmistuslinjoja, tuotannon automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisuja sekä erilaisia tukipalveluita ja laitteita. Jucatin tuotteita myydään esimerkiksi Japaniin, Eurooppaan, Intiaan ja Venäjälle.

jucat-myma-www
Yhteistyö käynnistettiin elokuussa 2017 myynnin ja markkinoinnin kehitysprojektilla, jossa suunniteltiin yrityksen kasvua strategian mukaisesti. Tärkeimmäksi tavoitteeksi nostettiin vakiolaitteiden myynnin kasvattaminen ja verkkosivujen uudistaminen. Myös asiantuntija-artikkeleihin ja digitaaliseen markkinointiin päätettiin panostaa.
 
Jucatin vuosi on pitänyt sisällään paljon muutoksia, ja meneillään onkin toimitusjohtaja Jukka Rintalan mukaan yrityksen historian menestynein vuosi. Edelliseen vuoteen verrattuna yrityksen liikevaihdossa on näkynyt jopa 100 %:n kasvu, ja erityisesti vakiolaitteiden myynti on kasvanut rutkasti: “Huhtikuun loppuun mennessä olemme myyneet enemmän vakiolaitteita kuin koko viime vuonna yhteensä. Tämä on pitkälti Myynninmaailman ansiota.”

Suurin tekijä vakiolaitteiden myynnin kasvuun on Rintalan mukaan Myynninmaailman tekemä hakukonemainonta, jonka ansiosta ”tilaukset menevät nykyään myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät kuulu vakioasiakaspiiriin.” Hakukonemainonnan avulla myös verkkosivujen näkyvyys on noussut uudelle tasolle.

Jucatin toimitusjohtaja Jukka Rintala toivoo yhteistyön Myynninmaailman kanssa jatkuvan myös tulevaisuudessa: ”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, ja haluamme jatkaa sitä myös tulevaisuudessa. Yksi Myynninmaailman parhaista puolista on aktiivisuus, jonka ansiosta olemme myös itse paneutuneet omaan markkinointiimme. Mitään ei ole tyrkytetty, vaan asiat on katsottu yhdessä läpi.”

Asiakkaan tavoitteet:
Myynnin ja erityisesti digitaalisen markkinoinnin kokonaisuus tehokkaammaksi
Yrityksen vakiolaitteiden myynti kasvuun
Yrityksen verkkosivut toimivammaksi
› Alan asiantuntijuuden korostaminen jatkossa
Tehty:
Myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekti
Verkkosivuston uudistus
Digitaalinen markkinointi, erityisesti hakukonemainonta
Asiantuntija-artikkelit
 

Sivujen kävijämäärä kasvoi 14 % ja mainonnan
kustannukset laskivat 39 % viime vuoteen
verrattuna.

Verkkosivuston kävijämäärä on noussut 40 %:lla
ja samassa ajassa ostavien asiakkaiden määrä
on tuplaantunut.

› VIERAILE JUCAT.FI

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.