<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakastarinat
CASE: OULUNSEUDUN FYSIOTERAPIA 

Näkyvyyden kasvulla lisää asiakkaita

Oulunseudun Fysioterapia on vuonna 1992 perustettu fysioterapia-alan perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia hoitopalveluita sekä monipuolista erikoistumista fysioterapian eri osa-alueisiin. Oulunseudun Fysioterapia toimii viidessä toimipisteessä Oulussa ja sen lähialueilla.

oulunseudunfysioterapia_1920x1080-3
Oulunseudun-fysioterapia-referenssi-myynninmaailma

Myynti kasvuun yrityksen löydettävyyttä parantamalla

Myynninmaailman ja Oulunseudun Fysioterapian yhteistyö sai alkunsa Pohjois-Pohjanmaan KasvuOpenista. ”Tutustuimme Myynninmaailmaan ensimmäisen kerran KasvuOpenissa, jossa Mikko Isoniemi oli sparraamassa kasvukilpailuun osallistuneita yrityksiä. Tapahtuman jälkeen olimme vielä yhteyksissä, vakuutuimme Myynninmaailman osaamisesta ja asiantuntijuudesta, ja päätimme aloittaa yhteistyön heidän kanssaan”, kertoo Oulunseudun Fysioterapian talousjohtaja Jarkko Auno.

Konkreettisesti yhteistyö alkoi kesällä 2018. Päätavoitteeksi otettiin yrityksen näkyvyyden kasvattaminen, sillä yrityksen toimipisteistä haluttiin helposti saavutettavia. Näkyvyyttä parannettiin eri kohderyhmissä muun muassa verkkosivusisältöjä sekä verkkosivujen teknisiä ominaisuuksia optimoimalla. Jo muutaman kuukauden aikana verkkosivujen kävijäliikenne kasvoi jopa 30 %, ja kävijöistä 10 %  siirtyy ajanvaraukseen. Hedelmällinen yhteistyö jatkuu, ja odotettavissa on lisää erinomaisia tuloksia.

”Yhteistyö Myynninmaailman kanssa on alkanut todella hyvin. Meihin päin ollaan oltu aktiivisia, ja jos jotain kysymyksiä tai ongelmia on noussut esiin, he ovat vastanneet niihin hyvin nopeasti.

Esimerkiksi alkukesästä verkkosivumme kaatuivat ja kysyimme apua Myynninmaailmalta. Vaikka verkkosivujen päivittäminen ei yhteiseen sopimukseemme kuulunut, he eivät epäröineet auttaa. Myynninmaailman asiantuntijat ottivat heti homman haltuun ja ongelma saatiin korjattua nopeasti.”

Jarkko Auno

talousjohtaja

Oulunseudun Fysioterapia  

 

Asiakkaan tavoitteet:
› Kasvattaa yrityksen näkyvyyttä
› Lisätä ajanvarauksia
› Parantaa löydettävyyttä fysioterapiapalveluita etsivien keskuudessa
Tehty:
› Hakusanamainonta
› Verkkosivujen hakukoneoptimointi
› Verkkosivujen sisältöjen muokkaus
› Muut verkkosivumuutokset
 

Lisää näkyvyyttä saatiin erityisesti hakusanamainonnalla
ja -optimoinnilla.

Kävijäliikenne kasvoi

+30%

Suoraan ajanvaraukseen siirtyneiden verkkosivukävijöiden määrä kasvoi

+10%

› VIERAILE OSFYSIO.FI

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.