<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakastarinat
CASE: T-DRILL OY

Kansainvälistä näkyvyyttä digimarkkinoinnilla

T-Drill suunnittelee, valmistaa ja markkinoi putken haaroitukseen, käsittelyyn, katkaisuun ja muotoiluun käytettäviä koneita ja laitteita. Vankka panostus tuotekehitykseen, huoltoon ja tehokkaaseen tuotantoon, yhdessä vuosikymmenten kokemuksen kanssa ovat tehneet T-Drillistä erikoisalansa edelläkävijän. Yrityksen juuret ovat Suomessa, markkinat maailmalla. Vientiin tuotannosta menee noin 95 %.

 

T-DRILL_960x612_2
T-DRILL_960x612_1

Vientiyrityksen myyntiin ja markkinointiin uutta tehoa kehitysprojektilla

Myynninmaailman ja T-Drillin yhteistyö alkoi vuonna 2015. Siihen asti T-Drillin markkinointi hoidettiin pitkälti perinteisin markkinoinnin keinoin: messujen ja esitteiden välityksellä. Yhteistyön alussa tavoitteeksi asetettiin näkyvyyden kasvattaminen Suomessa ja vahvana vientiyrityksenä erityisesti maailmalla.

Näkyvyyttä lähdettiin hakemaan digimarkkinoinnin keinoin, erityisesti kokonaisvaltaisen Google-mainonnan kautta. Mainonta koostuu Google Ads-, Display-, Remarketing- ja Youtube-mainonnasta. Lisäksi mainontaa on tehty Suomen lisäksi ympäri maailmaa. Hakusanamainonnassa on ollut mukana myös useampia kieliä. Sosiaalista mediaa T-Drill koordinoi itse, mutta sen tehokasta hyödyntämistä tuettiin Myynninmaailman somesparrauksilla.

”Halusimme lisätä muun muassa verkkosivujen kävijäliikennettä ja saada lisää näkyvyyttä Suomessa ja ulkomailla. Lähtötilanne oli se, että vain rajattu joukko oli tietoinen eri ratkaisuistamme. Tänä päivänä verkkosivuillamme on paljon aktiivista liikennettä, josta suuri osa on toivotusti uusia kävijöitä moninaisilta teollisuudenaloilta”, kommentoi T-Drillin markkinointikoordinaattori Jessica Ekola.
 
”Myynninmaailma hoitaa tehokkaasti puolestamme Google-mainonnan ja raportoi meille säännöllisesti mainonnan tuloksia. Noin kahden kuukauden välein istumme yhdessä alas käymään vielä tarkemmin läpi, millaisia tuloksia on saatu aikaan ja millaisia toimenpiteitä voitaisiin jatkossa tehdä.”
 
Näkyvyyden kasvattamisen lisäksi tavoitteena oli tehostaa jälleenmyyjien myyntiä entisestään. Myynninmaailma toteutti T-Drillille monipuolisen myynnin kehitysprojektin, joka käynnistettiin myyntihenkilöstön haastatteluilla ja kouluttamisella. Projektiin sisältyi myös johtamiskäytäntöjen läpikäynti ja kehittäminen sekä myyntiprosessin tarkentaminen. Kehitysprojektiin osallistui koko T-Drillin myyntiosasto.

“Voin suositella Myynninmaailmaa! Myynninmaailma on asiakaslähtöinen toimija: he eivät tarjoa valmista sapluunaa, jolla edetään, vaan toimenpiteet katsotaan aina asiakkaan tarpeista käsin. Yhteistyömme on ollut hyvin lämminhenkistä. Koskaan ei ole tarvinnut jäädä miettimään asioita yksin – aina  on voinut kysyä ja aina on saanut apua.” 

Jessica Ekola
markkinointikoordinaattori
T-Drill Oy

”Myynnin kehitysprojektissa myyntiä ja asiakaspalvelua tarkasteltiin erilaisista näkökulmista. Saimme sieltä paljon uusia asioita pohdittavaksi ja uusia työkaluja toimintamme tehostamiseen.”

”Myynninmaailma hoitaa tehokkaasti puolestamme Google-mainonnan ja raportoi meille säännöllisesti mainonnan tuloksia.”

Asiakkaan tavoitteet:

› Näkyvyyden kasvattaminen Suomessa
› Maailmanlaajuinen näkyvyys vahvana vientiyrityksenä
› Verkkosivujen kävijäliikenteen lisääminen
› Jälleenmyyjien myynnin tehostaminen

Mitä me teimme?

› Myynnin kehitysprojekti
› Kokonaisvaltainen Google-mainonta
› Somesparraukset
› Myynnin koulutukset

› VIERAILE T-DRILL.FI

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.