<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakastarinat
CASE: TERÄSELEMENTTI OY

Kaikki myynnin ja markkinoinnin palvelut saman katon alta

Teräselementti Oy on Lempäälässä toimiva, vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Yrityksen tarjontaan kuuluvat teräshallit, ja teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Yritys toteuttaa projektit tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Projekteissa hyödynnetään omia julkisivutuotteita, jotka ovat suosittuja myös materiaalitoimituksina.

Teräselementin ja Myynninmaailman yhteistyö on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisesta markkinoinnin ja myynnin kumppanuudesta, joka on rakentunut vähitellen, yhdessä.

case-teraselementti-pystykuva-small_02
Teraselementti_6
Teraselementti_3
Teraselementti_5
Teraselementti_1_refenosto

”Yhteistyö käynnistyi vuonna 2016 myynnin kehitysprojektista, jonka veti Myynninmaailman Mikko Isoniemi. Tästä projektista hyötyi meillä koko Teräselementin porukka, ja se toimi alkusysäyksenä kumppanuudelle. Vuosien varrella yhteistyö on vähitellen kehittynyt ja laajentunut. Eri osa-alueet on laitettu pala palalta kuntoon: myynti, Google-mainonta, sosiaalinen media, uudet verkkosivut. Viime aikoina yhteistyössä on panostettu myös entistä enemmän monipuolisiin sisältöihin, asiakastarinoihin ja videoihin, sekä uutiskirjeisiin ja tiedottamiseen”, kertoo Teräselementin toimitusjohtaja Ville Helenius.

 

 

Yhteistyötä kehitetään jatkuvasti, ja se onkin muuttunut vuosi vuodelta entistä suunnitelmallisemmaksi. Tällä hetkellä myynnin ja markkinoinnin tekemistä viedään sekä koko Teräselementin, että jokaisen yksikön omien vahvuuksien kautta eteenpäin.

”Meillä ei ole talon sisällä omaa markkinointihenkilöä, joten on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tarjoaa palveluja laajalla skaalalla – saamme kaiken tarvittavan saman katon alta. Meillä on luottamus siihen, että asiat tulevat tehdyksi, kuten sovitaan. Parasta yhteistyössä on varmasti ollut kuitenkin se, että olemme itsekin oppineet ja kehittyneet tässä rinnalla koko ajan”, summaa Helenius.

 

 

On tärkeää, että yhteistyökumppanimme tarjoaa palveluja laajalla skaalalla – saamme kaiken tarvittavan saman katon alta.” 

Ville Helenius
toimitusjohtaja
Teräselementti Oy

Asiakkaan tavoitteet:
› Vahvistaa markkinointia ja myyntiä
› Kasvattaa tunnettuutta
› Tehdä markkinoinnista monipuolista ja suunnitelmallista
Tehty /  Viestintä:
› asiakastarinat, verkkosivusisällöt, uutiset, lehdistötiedotteet, uutiskirjeet, suunnittelu
 
Tehty /  Luovat ratkaisut:
› Video- ja valokuvaustuotanto
›  Verkkosivut, Wordpress, optimointi
› Graafiset markkinointimateriaalit: esitteet, roll-upit, kutsut

Tehty / Digimarkkinointi:
› Google-mainonta: hakusana, display, Remarketing, Youtube
› Sosiaalisen median ylläpito, mainonta ja sponsorointi: Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin ja Instagram

› VIERAILE TERÄSELEMENTTI.FI

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.

teraselementti-hitsi
Teraselementti
teraselementti-porukka