<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakastarinat
CASE: VISIT TAMPERE

Tampere tunnetuksi kansainvälisillä markkinoilla

Visit Tampere Oy on rautaisen ammattitaidon omaava matkailuorganisaatio, joka toimii kaupunkikehityksen, tapahtumien ja markkinoinnin parissa. Toiminta perustuu Tampereen tarjoamien mahdollisuuksien tukemiseen ja tunnettuuden lisäämiseen. Yhtiö tukee tapahtuma- ja kongressi-alan organisaatioiden yhteistyötä ja verkostoitumista sekä neuvoo tapahtumien järjestäjiä. Visit Tampere kannustaa suurtapahtumien järjestäjiä ja muita vierailijoita Tampereelle koordinoimalla alueen toimijoiden ja tapahtumien yhteismarkkinointia. Myös Tampereen brändin vahvistaminen ja kansainvälisen tunnettuuden lisääminen ovat organisaation tärkeitä tehtäviä.

visit-tampere-paakuva-myma
Moomin-Autumn-Laura-Vanzo-211

Suomi100-tapahtuma ja Tampere keräsivät kansainvälistä huomiota sosiaalisen median avulla

Visit Tampere Oy:n tavoitteena oli parantaa Tukholman Kungsträdgårdenissa järjestettävän Suomi100-tapahtuman näkyvyyttä tukholmalaisten keskuudessa, ja kasvattaa samalla Tampereen ja sen tarjonnan tunnettuutta.

Kampanjaa lähdettiin toteuttamaan Facebookissa tukholmalaisille kohdistetun markkinoinnin ja mainonnan avulla. Erilaisia viestintäkeinoja olivat Suomi100-kampanjaan liitettävät teemat Tampereella, kuten Muumit. Lisäksi lyhyttä, vain tunnin kestävää lentoyhteyttä Tukholman ja Tampereen välillä haluttiin nostaa esiin.

”Kävimme läpi monia erilaisia viestintäkeinoja, ja testasimme, mikä tehoaa parhaiten tukholmalaisiin. Toimivimmaksi todettiin Muumiviestintä, eli mainokset Muumimuseosta ja Suomi100-puistojuhlasta, jossa oli mahdollisuus päästä tapaamaan Muumia. Myynninmaailma koordinoi kampanjaa sen mukaan, mikä kiinnosti tukholmalaisia eniten, joten Muumi-teeman mainoksia lisättiin”, kertoo markkinoinnin ja viestinnän johtaja Karoliina Lehtonen Visit Tampereelta.

Olen tyytyväinen yhteistyöhön, ja siihen, että Myynninmaailma on hoitanut ja vienyt kampanjaa aktiivisesti eteenpäin. Tampereen tarjontaa saatiin tuotua tehokkaasti esille hyvin lyhyessä ajassa. Suosittelen lämpimästi Myynninmaailmaa muillekin!” 

Karoliina Lehtonen
markkinoinnin ja viestinnän johtaja
Visit Tampere Oy

”Koko kampanjan tavoiteyleisöksi asetettiin 300 000-400 000 tukholmalaista, mutta lopuksi tavoite tuplaantui.”

Tukholmalaisia tavoitettiin

+700 000

”Mainonnan kautta itse tapahtumasivuille saatiin huima kävijämäärä!”
Kävijöitä jopa
3 900

Asiakkaan tavoitteet:

Kasvattaa Suomi100-tapahtuman näkyvyyttä
Lisätä Tampereen ja kaupungin tarjonnan tunnettuutta

Mitä me teimme?

Kohdennettua markkinointia ja mainontaa Facebookissa
Kohdennettua somemainontaa
Sosiaalisen median kampanjat Ruotsissa

› VIERAILE VISITTAMPERE.FI

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.