<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arto Rantakoski

Graafinen suunnittelija

Työskentelen Myynninmaailmalla graafisena suunnittelijana Seinäjoen toimipisteellä. Ydinosaamistani on suunnitella ulkoasuratkaisuja, jotka yhdessä hyvän teknisen toteutuksen kanssa palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ymmärrän asiakkaidemme tarpeet digimarkkinoinnin parissa, ja osaan muuntaa ne visuaalisesti tyylikkääseen ja toimivaan muotoon.

Siirryin Myynninmaailmalle yrityksestä, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa erilaiset verkkoratkaisut verkkokaupoista intrajärjestelmiin. Siellä toimin ulkoasusuunnittelijana ja projektipäällikkönä. Aiemmin olen työskennellyt myös mainostoimistossa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri teknisestä viestinnästä ja opiskeluaikoina pyöritin myös omaa yritystä.

Vapaa-ajalla tykkään katsoa dokumentteja aiheesta riippumatta. Maailma ympärilläni jaksaa edelleen kiinnostaa, yllättää ja ihmetyttää – ja sen seuraaminen on yksi lempiharrastuksistani. Muutoin minut löytää vapaa-ajallani piirtämästä tai servulta.

linkedin-btn

henkilosivu-taustakuva-Arto-Rantakoski