<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HANNU PETTINEN

ART DIRECTOR / VALOKUVAAJA

Toimin Myynninmaailman luovassa tiimissä Art Directorina ja valokuvaajana. Tehtäviini kuuluu projektien visuaalinen suunnittelu ja ohjaaminen aina ideasta toteutukseen asti. Arkeni koostuu brändityöstä, yritysilmeiden ja tunnusten suunnittelusta sekä kampanjoista, mainonnan konsepteista ja taktisesta päivittäisestä jalkautuksesta.

Pitkä kokemus mainosalalta ja -kuvauksista on antanut minulle myös valokuvaajana ainutlaatuisen mahdollisuuden ja taidon ymmärtää ja toteuttaa kuvakokonaisuuksia, jotka palvelevat sekä tilaajaa että mainonnantekijää koko markkinoinnin ketjussa.

Parasta työssäni on ideoiden pukeminen sanoiksi, väreiksi ja kuviksi, niiden vangitseminen ymmärrettävään, kaupalliseen ja ennen kaikkea kauniiseen visuaaliseen muotoon.

Vapaa-ajalla pyrin karkaamaan luontoon aina kun mahdollista. Kulutamme vaelluskenkiä koko perheen voimin niin kotimaan kamaralla kuin jylhemmissäkin Skandien vuoristomaisemissa. Talvella menopelit muuttuvat usein suksiin tai etelän lämpöön. Kaikkea yhdistää halu nähdä ja kokea uutta kamera kaulassa kulkiessa ei ole tärkeintä määränpää, vaan ennemminkin se matka.

linkedin-btn

myma-staff-hannu-kasvot