<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jani Pylväs

Markkinoinnin asiantuntija

Työskentelen markkinoinnin asiantuntijana Myynninmaailman Oulun toimistolla. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus ja pisin työpätkä on paperiteollisuudesta, jossa vierähti lähes 10 vuotta. Internetin tuomat mahdollisuudet on kiinnostanut aina ja tämän myötä vähitellen kuvioon tuli siirtyminen markkinoinnin pariin. 

Viimeiseen 10 vuoteen mahtuu oman yrityksen perustaminen ja sen myyminen, autokaupan digimarkkinointia ja verkko-ostamisen kehittämistä, kenkäverkkokaupan markkinointia sekä useiden asiakasyritysten markkinoinnin ja verkkosivujen kehittämistä. Opiskelin samalla myös OAMK:ssa ja valmistuin liiketalouden tradenomiksi 2019. 

Myynninmaailmalla pääsen hyödyntämään pitkää kokemustani asiakkaiden hyväksi. Pystyn hahmottamaan kokonaisuuksia ja näkemään suuren kuvan. Näiden perusteella osaan suunnitella sopivia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi markkinointikampanjoita eri kanavissa tai verkkosivustojen käytettävyyden ja optimoinnin parantamista. 

Vapaa-aika kuluu harrastusten ja perheen parissa. Muutama vuosi sitten aloitin maastopyöräilyn ja Oulun alueen metsäpolut on tullut todella tutuksi. Joskus metsäpoluilla vierähtää useampi tunti ja pitkät ajelut lämpimissä kesäilloissa metsän rauhallisessa tunnelmassa antaa valtavasti virtaa.  

Olen myös kova penkkiurheilija ja laji kuin laji kiinnostaa. Suurimpana kiinnostuksen kohteena on jääkiekko ja etenkin Oulun Kärpät. 

jani-pylvas-henkilosivu-taustakuva