<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

JUULIA MÄKELÄ

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Toimin Myynninmaailmalla markkinoinnin asiantuntijana. Työtehtäviini kuuluu digitaalinen markkinointi, erityisesti mainonta Googlessa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Olen koulutustaustaltani insinööri, ja se näkyy erityisesti siinä, että tykkään pyöritellä ja analysoida lukuja. Markkinoinnin mitattavuus ja tuloksellisuus motivoivat minua työssäni. On kiinnostavaa päästä tekemään töitä eri toimialojen yritysten kanssa ja auttaa heitä kasvattamaan myyntiään.

Olen työskennellyt aiemmin markkinoinnin ja myynnin kehittämisen parissa ja vastannut yksin keskisuuren yrityksen markkinoinnista kokonaisuudessaan. Olen usein ollut se markkinoinnin palveluita ostava osapuoli, joten ymmärrän hyvin, mitä asiakkaat minulta toivovat.

Vapaa-ajallani rentoudun lenkkeillen, lukien tai joogaten. Tykkään myös kokeilla uusia reseptejä ja katsella kokkiohjelmia televisioista. Parasta ajanvietettä on kuitenkin matkailu, ja tavoitteenani on käydä kaikissa maailman maissa.

linkedin-btn

Juulia-Mäkelä-henkilosivu-taustakuva_02