<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

JYRKI VEIJOLA

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Työskentelen markkinoinnin asiantuntijana Myynninmaailman Tampereen toimistolla. Työtehtäväni koostuvat pitkälti Google-mainonnasta sekä markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Työhöni lukeutuu kiinteästi myös analytiikka, johon pureutumalla pystyn varmistamaan, että asiakas saa sijoittamilleen euroille parhaan mahdollisen tuoton.

Työskentelin aiemmin reilut viisi vuotta finanssialalla, jossa työnkuvaani kuului markkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä henkilöstön digitaitojen kehittäminen. Kokemusta karttui myös järjestelmätukihenkilön ja asiakaspalvelun monipuolisista työtehtävistä.

Minulla on liiketalouden tradenomitutkinto Tampereen ammattikorkeakoulusta, jossa opiskelin yrittäjyyden yksikkö Proakatemialla. Olin opintojen aikana perustamassamme 18 hengen yrityksessä osakkaana sekä työntekijänä, työskennellen markkinoinnin, graafisen suunnittelun, myynnin ja tapahtumien järjestämisen parissa.

Vapaa-aikani kuluu monipuolisesti liikuntaa harrastaen aina kuntosalista koiran kanssa lenkkeilyyn sekä eri maila- ja pallopeleihin. Hikiliikunnan lisäksi tykkään myös kuunnella musiikkia ja podcasteja sekä seurata urheilua.

linkedin-btn

henkilosivu-taustakuva_Jyrki_02
image-5