<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

KATARIINA KEMPPI

Avainasiakaspäällikkö

Työskentelen osana Myynninmaailman Myynti ja asiakkuudet -tiimiä. Työtehtäväni koostuvat asiakkuudenhoidosta, projektipäällikön tehtävistä sekä myyntiin liittyvistä tehtävistä. Toimin asiakasvastaavana asiakkaillemme pitäen huolen siitä, että kommunikaatio kulkee puolin ja toisin, aikataulut pitävät ja että käynnissä olevat toimenpiteet tuovat hyviä tuloksia asiakkaillemme.

Vaikka fyysisesti toimin Tampereen toimistoltamme käsin, tapaan asiakkaita heidän luonaan eri puolilla Pirkanmaata ja Pirkanmaan ulkopuolella aina, kun tarvitaan. Tyypillinen työviikkoni sisältää asiakastapaamisia livenä tai Teamsin välityksellä, raportointia, tarjousten kirjoittamista, ideointia ja kokonaisuuksien suunnittelua. Markkinoijana ja viestijänä ei voi koskaan olla täysin valmis ja siksi jokainen työviikko sisältää myös uuden oppimista, mistä nautinkin suuresti. Kokeneena myynnin ja viestinnän ammattilaisena osaan hahmottaa, miten asiakkaan tilanteessa päästään parhaiten tavoitteisiin oikeiden toimenpiteiden avulla. Innostun, kun saan sukeltaa syvälle asiakkaan liiketoimintaan ja nautin suuresti erilaisten ihmisten kanssa työskentelemisestä.

Vapaa-ajalla tartun mieluusti teatterin tai keikkapaikan kahvaan, heitän lenkkarit jalkaan ja suuntaan pitkälle lenkille luontoon tai puuhailen ja pelailen perheeni kanssa.  

linkedin-btn

katariina_taustakuva