<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

KIMMO ARRAMIES

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Toimin myyntipäällikkönä pääosin Pirkanmaan alueella. Aloitin työni Myynninmaailmassa lokakuussa 2019.

Olen toiminut yli 20 vuotta myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Minulla on vahva kokemus monikanavaisen markkinoinnin toteutuksista aina digistä printtiin, sekä suoramarkkinoinnista ja brändäysten toteuttamisesta. Olen toiminut yli 15 vuotta yrittäjänä. Vahva kokemus oman yritykseni pyörittämisestä auttaa minua ymmärtämään etenkin pk-yritysten liiketoimintaa. Viiden viimeisen vuoden aikana olen saanut paljon kokemusta myös työskentelystä ison markkinointiyrityksen palveluksessa, jossa hoidin menestyksellä suurasiakkaidenkin markkinointi- ja viestintätoteutuksia.

Myyntityö on erittäin mielenkiintoista. Nautin erittäin paljon haasteista, sekä siitä, että yhteistyön tuloksena olemme päässeet asiakkaan tavoitteisiin, ja olen ansainnut asiakkaan luottamuksen.

Vapaa-ajallani vietän suurimman osan ajasta lasteni harrastusten parissa, ja olen aktiivisesti mukana jääkiekkojoukkueen toiminnassa. Lisäksi olen myös intohimoinen musiikin ystävä, ja kuuntelun lisäksi, nautin kitaran soittamisesta bändini kanssa.

Voit olla yhteydessä aina, kun sinulle sopii, itsellesi sopivalla tavalla. Keitetään kahvit, kuuntelen sekä sparraan. Aloitetaan liiketoimintasi kannattavaan kasvuun tähtäävä kumppanuus, jonka onnistumiselle on selkeät mittarit.

Varaa aika Kimmon kalenteriin tästä

linkedin-btn

Kimmo-Arramies-henkilosivu-taustakuva_02