<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

MARIA SUMUVUORI

STRATEGI / VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Työskentelen Myynninmaailmalla viestinnän suunnittelun ja sisältömarkkinoinnin parissa. Työpäiväni voivat koostua esimerkiksi asiantuntija-artikkeleista ja oppaista sekä viestinnän suunnittelu- ja kehitysprojekteista. Tärkein tehtäväni on löytää asiakkaideni kanssa heille sopivat viestinnän ratkaisut ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Vahvuuteni viestinnän asiantuntijana on ymmärrys siitä, miten viestintä kytkeytyy osaksi koko liiketoimintaa. Luovan alan toimistoissa olen saanut tutustua markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun eri alueisiin, ja yrittäjänä olen oppinut katsomaan asioita aina osana suurempaa liiketoiminnallista kokonaisuutta. Parasta työssäni on oppiminen ja kehittyminen, niin omani kuin muidenkin. Haluan ymmärtää ja oppia koko ajan lisää, ja vuosien varrella olen ilokseni saanutkin syventyä mitä erikoisempiin aloihin. Nautin yhteistyöstä, jossa kenttä on avoin ja kaikki äänet sallittuja - paras ratkaisu löytyy usein täysin uudesta laatikosta.

 

linkedin-btn

Maria-Sumuvuori-henkilosivu-taustakuva_02