<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

MATIAS LAMPINEN

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Työskentelen Myynninmaailman Seinäjoen toimistolla osana Myynti ja asiakkuudet tiimiä. Työni pitää sisällään paljon yhteydenpitoa asiakkaisiin, mikä sopii sosiaaliselle luonteelleni mainiosti. Erilaisten projektien hanskassa pitäminen on paikoin haastavaa, mutta hauskaa, sillä työporukka koostuu mitä erilaisimmista ammattilaisista.

Olen lähtöisin perheyrityksestä, joten usein ajattelenkin itseni yrityksen / yrittäjän asemaan ja uskonkin, että tästä on ollut itselleni ja asiakkailleni vain hyötyä. Isäni opetti minulle, että: ”Pidä aina kyntöjälki hyvänä” ja äitini sanoi, että: ”Aina voi silti olla ystävällinen”. Näillä teeseillä teen asioita jatkossakin.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti lasten harrastusten parissa. Suuri intohimoni on jalkapallo, jota olen harrastanut pian 40 vuotta. Seuraan lajia myös sujuvasti televisiosta miltei päivittäin ja kesäisin seuraan SJK:n otteita katsomosta käsin. Tapaan myös käydä kesäisin luvan kanssa ’pärisemässä’ golfkentillä.

linkedin-btn

matias_taustakuva