<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynnin ja markkinoinnin automaatio

Myyntiä ja markkinointia voidaan tehostaa merkittävästi automaation avulla. Valitsemalla oikeat markkinointitoimenpiteet ja optimoimalla automaation käytön, pääset parhaaseen lopputulokseen. Menestyksekäs automaation hyödyntäminen edellyttää kuitenkin aina ammattitaitoista käyttöönottoa. Myös inbound-markkinointi on oleellinen osa automaatiota; sen avulla aktivoimme potentiaaliset asiakkaasi ja sitoutamme heidät hyödyllisellä ja kiinnostavalla sisällöllä.

MARKKINOINNIN AUTOMAATION KÄYTTÖÖNOTTO

+ -

Markkinoinnin automaatio on erinomainen tapa tehostaa ja kohdentaa markkinointia. Sen avulla saat parempaa dataa liideistä ja asiakkaista, voit parantaa markkinointitoimenpiteitä, kuten sähköpostikampanjoita ja tarjota personoitua ja erinomaisesti kohdennettua sisältöä. Autamme sinua markkinointiautomaation käyttöönottamisessa – näin järjestelmä vastaa alusta lähtien juuri sinun yrityksesi tarpeita.

MYYNNIN AUTOMAATION KÄYTTÖÖNOTTO

+ -

Myynnin automaation avulla tehostat myyntitiimisi työtä: automatisoit rutiininomaisia tehtäviä ja vapautat myyjien aikaa itse myyntiin.  Modernin CRM-ratkaisun avulla saat kerättyä helposti datan talteen liideistä ja asiakkaista, ja hyödynnettyä sitä laadukkaan ja kohdennetun myynnin tekemisessä. Autamme sinua alkuun myynnin automaatiossa, jotta se palvelee parhaiten juuri yrityksesi myyntiä.

INBOUND-MARKKINOINTI

+ -

Inbound-markkinoinnin tarkoitus on houkutella asiakkaat luoksesi, sitouttaa heidät yrityksesi asiakkaiksi ja ilahduttaa tarjoamalle heille hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä juuri oikeaan aikaan. Inbound-markkinointi on oleellinen osa markkinoinnin ja myynnin automaatiota – rakennamme ja optimoimme inbound-markkinoinnin kampanjat liiketoimintalähtöisesti yrityksesi tarpeisiin.

oiwa-mockup-reference
mental-sport-lappari
myma-referenssi-pohjanmaanekonomitoimisto

Poimintoja töistämme

MyMa_refe_FYSIO2000_1920x1080
Kuortane thumbnail_2
asujarakenna-myma-ilmeen-uudistus
kasityomessut2019-fullhd
fullhd-punainenristi
MyMa_refe_Trailander_1920x1080

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.