<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

VIRPI HAUTAMÄKI

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Toimin myyntipäällikkönä osana Myynninmaailman Myynti ja asiakkuudet -tiimiä. Toimialueeni on pääpainoltaan Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Vastuullani on uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakkuuksien hoito, ja tehtäväni on auttaa yrityksiä pääsemään liiketoiminnan tavoitteisiin markkinointia ja myyntiä tehostamalla. Pitkän B2B-myyntiurani ansiosta uskon pystyväni asettumaan asiakkaan asemaan, ja auttamaan tunnistamaan myynnin kasvun pullonkaulat ja haasteet. Kuljen asiakkuuden mukana aina ensikontaktista neuvotteluihin, ja niiden kautta toteutukseen.  Asiakkaan menestys on oman työni paras palkinto!

Työn vastapainona vapaa-aika kuluu perheen kanssa sekä lasten harrastusten parissa futiskentän tai painimolskin reunalla. Illalla rentoudun kirjan tai hyvän tv-sarjan parissa.  Omasta hyvinvoinnista pidän kiinni monipuolisella liikkumisella. Puolimaratonit, polkujuoksu- tai leikkimieliset esteratakisat pitävät omaa kuntoa ja intoa yllä.

linkedin-btn

virpi_tausta