<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NICLAS PÖYTÄLAAKSO

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Työskentelen Myynninmaailman Seinäjoen toimistolla osana Myynti ja asiakkuudet -tiimiä. Työssäni asiakkuuspäällikkönä pääsen olemaan erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä päivittäin, mikä on minulle mieluisaa ja luontevaa. Pääsen miettimään ratkaisuja niin nykyisille kuin mahdollisesti potentiaalisille asiakkaille. Erilaisten projektien lähtiessä käyntiin hyppäävät Myynninmaailmalta mukaan eri alojen ammattilaiset, jolloin toimin yhteyshenkilönä asiakkaan ja toteuttavien osaajien välillä. Haluan yhteistyöstä asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja selkeää. Tärkeintä minulle on aina kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen luominen ja kumppanuuden rakentaminen.

Kokemusta minulla on erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävistä raskaansektorin ja henkilöstöpalveluiden parista. Tuoreimpana kokemuksena koronavuosi 2020 henkilöstöalalla korosti ihmisten välisen yhteistyön ja henkilökohtaisen asioidenhoitamisen merkitystä. Vaikeuksista selvittiin asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa nopealla reagoinnilla, rehellisellä vuorovaikutuksella ja ennen kaikkea ihmisläheisellä otteella työhön. Ihmisten kanssa tulee oltua aktiivisesti tekemisissä myös erilaisten luottamustoimien kautta, joissa koen mielekkäänä asioista perillä olemisen, vaikuttamisen ja yhteistyössä tekemisen. Nuoruudesta lähtien yrittäjähenkinen tekeminen on tullut tutuksi paapan rakennusliikkeen kautta, jossa on haettu opit konkreettiseen tekemiseen hyvissä ajoin. Teesit kuten ”vie mennessäsi ja tuo tullessasi” toimivat tämänkin päivän arjessa lähes tiedostamatta.

Vapaa-aikani kuluu erinäisten luottamustoimien, harrastusten ja myös aina ajan salliessa kavereiden parissa. Harrastuksistani aktiivisinta toimintaa on moottoriurheilu, jossa kilpailen moottoripyörällä mm. jääradalla SM-sarjassa. Talvelta 2021 jäi käteen hopeinen mitali, josta voi olla ylpeä siihen käytetyn työmäärän vuoksi. Kesällä oheisharjoittelun lisäksi vauhtia ylläpidetään road racingin, flat trackin ja kartingin parissa. Vauhtia sekä vaarallisia tilanteita siis löytyy, mutta mikäs sen mukavampaa!

 

linkedin-btn

Niclas-Poytalaakso-esittely