<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NINA ARGILLANDER

STRATEGI

Työskentelen Myynninmaailmalla markkinoinnin suunnittelu- ja kehitysprojekteissa strategina. Tehtäväni on auttaa asiakkaita luomaan tehokas ja tavoitteellinen markkinointisuunnitelma, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita. 

 Työhistoriani on rikas ja olen toiminut muun muassa käyttöliittymäsuunnittelijana, visuaalisena suunnittelijana, Web Designerina ja markkinointipäällikkönä. Vahvuuksiani on kyky hahmottaa asioita monista eri näkökulmista ja laajaa toimialaymmärrystä kerrytin työskentelemällä HR-alalla markkinoinnin johtotehtävissä. 

Olen valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta, taiteen ja viestinnän yksiköstä viestinnän medianomiksi. Suuntauduin vuorovaikutteisuuden suunnitteluun, jonka keskeisenä periaatteena on löytää tavat yhdistää tekniikka ja ihminen hyvän käytettävyyden keinoin. 
Työssäni minua motivoi löytää asiakkailleni ratkaisut hallinnoida ketterästi markkinoinnin toimenpiteitä ja digitaalisessa maailmassa nousevien trendien etsiminen sekä uusien asioiden opiskelu. 

Vauhdikkaan arjen vastapainona vapaa-aikani kuluu akkujen lataamien perheen parissa. Olen innokas koiraharrastaja ja kouluttamisen lisäksi käyn satunnaisesti koiranäyttelyissä. Parhaiten patterini latautuvat koiran kanssa metsässä kävelemällä tai Netflix-sarjoja katselemalla.

 

linkedin-btn

Nina-taustakuva copy