<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NINA LAHTI-RÖYSKÖ

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Graafisena suunnittelijana vastaan asiakkaiden mainonnan visuaalisesta ilmeestä. Ilmeen ensisijainen tehtävä on myydä tuotetta tai palvelua, sekä kehittää yrityksen mielikuvaa asiakkaiden silmissä. Teen suunnittelua aina asiakkaiden asiakkaat mielessä, jolloin viesti uppoaa oikeaan kohderyhmään. 

Graafinen suunnittelu on monipuolista, logo -ja ilmesuunnittelusta esitteisiin ja käyttöohjeisiin, nettisivujen ulkoasuun ja ikkunateippauksiin saakka. Omassa työssäni Myynninmaailmalla karkaan myös graafisen suunnittelun ulkopuolelle ja autan asiakkaita esimerkiksi mainonnan ja markkinoinnin sisällön suunnittelussa ja kampanjoiden rakentamisessa.

Vahvuuteni graafisena suunnittelijana on printtimainonnan puolella, mutta ei nettikään ole vieras paikka. Nautin myös kirjoittamisesta, aikaisemmat luovan kirjoittamisen opinnot ovat tulleet Myynninmaailmalla asiakkaiden hyötykäyttöön. Graafisena suunnittelijana olen tehnyt töitä vuodesta 2008 saakka. Pitkän kokemuksen ansiosta olen tehokas suunnittelija, koska tiedän mitä teen.

Vapaa-ajalla olen tanssija, koreografi ja tanssin ohjaaja. Tanssi vie lähes kaiken ylimääräisen ajan, mutta entisenä kirjastontätinä viihdyn myös sohvalla kirjan kanssa kissat kainalossa.  

 

linkedin-btn

Nina-Röyskö-Lahti-henkilosivu-taustakuva_02