<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NINA PUKERO

Markkinoinnin asiantuntija

Työskentelen Myynninmaailman Tampereen toimistolla markkinoinnin asiantuntijana. Työtehtäväni koostuvat Googlen ja sosiaalisen median mainonnan suunnittelusta ja kampanjoiden rakentamisesta, verkkosivustojen kehitysprojekteista sekä näihin linkittyvän analytiikan parissa työskentelystä. Minulta löytyy myös vahvaa ja monipuolista osaamista sisällöntuotannosta. Työskentelin aiemmin Myynninmaailman viestintä- ja sisältötiimissä, jossa tehtäviini kuului monenlaisten artikkelien, uutisten ja blogien kirjoittaminen, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto verkkosivuille ja uutiskirjeiden luominen.  

 Digitaalisen markkinoinnin mitattavuus kiinnostaa minua. Tykkään tutkia ja analysoida ihmisten käyttäytymistä verkossa ja käyttää keräämääni dataa pohjana työssäni. Asiakkaideni myyntiä tehostan paitsi analysointiosaamisellani myös kohderyhmää puhuttelevilla mainosteksteillä. Minua motivoi työskentely monipuolisten tehtävien parissa ja eri toimialoilla olevien yritysten kanssa. 

 Vapaa-aikani vietän mieluiten aktiivisissa merkeissä läheisteni ja ystävieni kanssa. Monipuolinen treenaaminen, lenkkeily koirieni kanssa ja remontti- sekä sisustusprojektit ovat lähellä sydäntäni. Viihdyn paljon myös avantosaunalla ja ihan vaan rentoutumalla kotona.   

nina-pukero-henkilosivu-taustakuva_02