<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NINA PUKERO

SISÄLLÖNTUOTANNON ASIANTUNTIJA

Työskentelen osana Myynninmaailman viestintätiimiä. Työtehtäväni koostuvat monikanavaisesta sisällöntuotannosta sekä mainonnasta sosiaalisessa mediassa.

Tyypillinen työviikkoni sisältää sisällöntuotantoa ja mainontaa sosiaalisen median kanavissa, sähköpostimarkkinointia ja erityyppisten, kotisivuille menevien tekstien työstämistä. Myyntiorientoituneena kirjoittajana tehostan asiakkaidemme myyntiä rakentamalla tekstit aina tuotteen tai palvelun myyntiargumenttien ympärille, kohderyhmää ajatellen. Minua motivoi työni ja itseni kehittäminen. Hyvän palautteen työstäni saan analytiikasta ja seuraankin sitä ahkerasti nähdäkseni, millainen sisältö toimii missäkin kanavassa. On kiinnostavaa työskennellä monipuolisien tehtävien parissa ja eri toimialoilla olevien yritysten kanssa.

Vapaa-aikani vietän liikunnan, kieltenopiskelun, Netflixin ja läheisteni parissa. Viihdyn luonnossa ja kulutankin ahkerasti metsäpolkuja koirieni kanssa. Kaupunkiin minua vetävät ruokaravintolat ja kulttuuritapahtumat.

linkedin-btn

nina-pukero-henkilosivu-taustakuva_02