<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NONA TOIVONEN

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Toteutan luovaa puoltani graafisena suunnittelijana, pyrin työssäni välittämään monipuolisesti mielikuvia kuluttajalle, asiakasta miellyttävällä tyylillä. Koen tärkeäksi että asiakkaani on tyytyväinen tarjoamansa tuotteen visuaaliseen ilmeeseen, joka puolestaan auttaa tuotteen myymisessä. 

Suunnittelen elämässäni kaikkea ympärilläni, kaikkea voi aina parantaa ja nautin matkan varrella opittavista uusista asioista ja erilaisista ratkaisuista.

Aloitin työurani graafisena suunnittelijana v. 2005 ja olen täydentänyt ammattitaitoani valmistumalla myös valokuvaajaksi ja teolliseksi muotoilijaksi. Vahvuuteni on monipuolisuus sekä tehokkuus.

Vapaa-ajalla pelaan roolipelejä ja luen psykologiaa sekä rajatiedettä. Seuraan monista kanavista myös visuaalisia trendejä, arkkitehtuuria sekä politiikkaa. Tuorein innostukseni on moderni kalligrafia, jota harjoittelen tyttäreni maalatessa vierellä.

nona-toivonen-henkilosivu-taustakuva_02