<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Avoimet työpaikat

Myynninmaailman kasvuvauhti on ollut viime vuosina kovaa ja etsimmekin jatkuvasti myynnin, markkinoinnin ja viestinnän huippuosaajia tiimiimme sekä meille, että tytäryhtiöllemme Digimogulille. Meillä pääset mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan.

Tarjoamme sinulle upean työporukan, vaihtelevia projekteja, joustavan työn ja osallistavan sekä nuorekkaan työilmapiirin. Välillä paiskimme töitä toden teolla, mutta osaamme myös heittää kunnolla vapaalle koko porukan voimin. Panostamme paljon työhyvinvointiisi, ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.

Tulevaisuudessa tarvitsemme osaamista muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

  • Verkkosivustojen kehittäminen
  • Luovat ratkaisut ja graafinen suunnittelu
  • Digimarkkinointi
  • Markkinoinnin ja myynnin automaatio
  • Viestintä, sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi

Alta näet listauksen avoimista työpaikoistamme. Jos sinulle sopivia avoimia tehtäviä ei juuri nyt ole auki, älä silti odota vaan lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alta löytyvän linkin kautta jo tänään.

Teemme yhteistyötä suomalaisten korkeakoulujen kanssa, auttaaksemme omalta osaltamme myynti- ja markkinointiosaamisen kasvua. Tarjoammekin mielellämme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia, ja olemme mukana opiskeluprojekteissa, kuten päättötöissä. Lähetä myös harjoitteluhakemuksesi alta löytyvän linkin kautta.

iStock-939447574-1
myma-mokkireissu-2019
2021-11-23 12:38:32

Myynninmaailman ja Digimogulin avoimet työpaikat